Életmód

Porcelánbabává műttette magát egy japán nő

Bár már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, még mindig nem elégedett a külsejével.

Több mint 30 plasztikai műtéten van túl az a Vanilla Chamu művésznéven futó japán nő, akinek a legfőbb életcélja az, hogy úgy nézzen ki, mint egy porcelánbaba. Az első operációt 19 éves korában végeztette el, azt azonban, hogy jelenleg hány éves, nem árulja el, és bizony ránézésre sem lehet megtippelni a korát.

Ilyen volt, ilyen lett
Ilyen volt, ilyen lett

Az olyan beavatkozások után, mint a kettős szemhéjműtét, az orrplasztikák, az orca- és állfeltöltések, a gödröcskeplasztika, a zsírleszívások és a mellnagyobbítás után a nő már egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára, jellegzetes ázsiai vonásaitól teljesen megszabadították. Mindez eddig közel 10 millió jenbe, azaz mintegy 23 millió forintnak megfelelő összegbe került neki. A költségeket modellmunkákból és popénekesnőként vállalt fellépéseiből fedezi.

A megjelenésével azonban még mindig nem elégedett, ezért további plasztikai műtéteket szeretne végeztetni. A legközelebbi terve a testmagasság-növelő operáció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top