Életmód

Fizetésemelésért tetováltattak magukra

15 százalékos fizetésemelést ígért a főnök azoknak, akik magukra tetováltatják a cégük logóját. A dolgozók egy része bevállalta!

Biztos azt hitték, hogy jó fejek, de nekünk nem jön be az amerikai Rapid Reality nevű cég bombasztikus ötlete, miszerint csak azok a dolgozóik kaptak fizetésemelést, akik hajlandóak voltak a cég logóját magukra tetováltatni.

Ezek a tetkók érnek több fizetést!
Ezek a tetkók érnek több fizetést

A cégvezető, Anthony Lolli szerint úgy jött az ötlet, hogy az egyik beosztottja önként és dalolva magára tetováltatta a cég betűit, és örömmel mutogatta a kollégáknak. A főnöknek annyira megtetszett az ötlet, hogy felajánlotta mindenkinek: aki hajlandó ugyanezt megtenni, 15 százalékos fizetésemelést ad.

Nyolcszáz dolgozóból negyvenen bevállalták, mondjuk volt, akinek a felesége kiakadt – a fizetésemelés ellenére is. Az legalább nem volt kikötés, hogy hol legyen a tetoválás, és mekkora legyen. Így az egyik vállalkozó kedvű munkatárs a fülcimpája hátuljára varratta fel az ingatlancég emblémáját…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top