Életmód

A karplasztika a legújabb őrület

Egyre többen vágynak Jennifer Aniston és Michelle Obama szálkás karjaira.

Miután a bulvárlapok rendszeresen egekbe magasztalják Jennifer Aniston vagy Michelle Obama vékony, szálkás karjait, egyre többen szeretnének ebben rájuk hasonlítani, írja a NY Daily News. A karplasztika népszerűsége egyre növekszik, most 4000 százalékkal kérik többen, mint tíz évvel ezelőtt az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének adatai szerint.

A karplasztika a legújabb őrület

A karplasztikát azok kérik, akik rövid idő alatt nagyobb súlyt adtak le, és a feleslegessé vált bőrfelületektől szeretnének megszabadulni. A szakértők szerint egyre többen fogynak le hirtelen, mint ahogy A nagy fogyáshoz hasonló amerikai tévéműsorokban. Ha valaki 35 kilót ledob, akkor minden bizonnyal maradnak kellemetlenül lógó bőrredők a testén.

Amikor felesleges

„Annak, aki csak 10-15 kilót szeretne leadni, valószínűleg nem lesz szüksége erre a beavatkozásra, ami egyébként látható heget hagy maga után. Kisebb fogyásoknál a bőr követi a változást” – nyilatkozta egy plasztikai sebész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top