Életmód

Lábujjrövidítés: a magassarkúért bármit

Fájdalom ide vagy oda, vannak nők, akik annyira fanatikusan ragaszkodnak a magassarkúhoz, hogy még a lábujjaikat is hajlandók levágatni, csak hogy ne kelljen lemondaniuk a tűsarokról.

A plasztikai beavatkozások kínálata napról napra bővül, nem elég, hogy kérésre a G-pontot is megnagyobbítják és a szeméremajkakat átszabják, most már a lábujjak alakján, hosszán is lehet változtatni. Rengeteg nő szenved például a túl hosszú lábujjaktól, amelyek miatt a magassarkú viselete szinte elképzelhetetlen. 

Lábujjrövidítés: a magassarkúért bármint

 Paris Hilton számára sem leányálom a magas sarok

A lábujjak lerövidítése fájdalmas procedúra, a lábujjak hosszából akár 1-2 centit is levágnak az esztétika, a fájdalom csökkentése és a kényelmes magassarkú-viselet érdekében. A magassarkú okozta fájdalmakat mások a talpba injekciózott kollagénnel orvosolják: a szer hatására úgy érezheti a páciens, hogy egy párnán jár. Mindkét beavatkozás óriási divat lett, ugyanis a magassarkúról lemondani csak kevesen hajlandók. Az Amerikai Pediátriai Orvosi Egyesület közleményéből kiderül, a nők 87 százaléka szenved valamilyen lábbetegségtől, amit a kényelmetlen, rossz kialakítású, rossz méretezésű magassarkú vált ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top