Életmód

Már nem a focisták a legszexibbek

A zenészeket, festőket tartjuk a legszexibb foglalkozásnak. A menő focisták már csak a lista végén kullognak.

Mi kérünk elnézést Dzsudzsák Balázstól, vagy netán David Beckhamtől, de már nem olyan menők a focisták, ahogy a régi szép időkben. Egy friss kutatás azt állítja: a nők most már a zenészeket és a művészeket tartja a legszexibb foglalkozásúnak.

Bocs, focisták!
Bocs, focisták!

A második helyezettek a pénzügyi szektorban dolgozó pasik lettek, mert ők magabiztosak, intelligensek és ambiciózusak. Arról, hogy a bankszámlájuk mennyit nyom a latban, nem esett szó. Mi nagyon meglepődtünk, és ezért elnézést is kérünk a tanároktól, de a harmadik helyen bizony ők végeztek, megelőzve ezzel a doktorokat.

Az orvosok után a képzeletbeli listán az írók és az újságírók állnak, a legvégén pedig a futballisták kullognak. A megkérdezett nők őket már túl soknak tartják őket, túl nagyképűnek és túlságosan magabiztosnak.

„A férfiak azt gondolják, hogy a magabiztosság szexi, de ha valaki túlzásba viszi, azt leírják a nők – magyarázza Rosie Freeman-Jones, egy társkeresőoldal munkatársa. – A nők olyan férfit akarnak, akivel találnak közös pontokat, és nagy részük úgy érzi, hogy egy focistával nagyon eltérőek lennének életmódban, érzelmekben, ezért pontozták le őket.”

Az úszás mennyire hatékony testedzés? Ezt és bármi mást is megtudhatsz a Válaszkeresőről, csak tedd fel a kérdésed!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top