Életmód

100 éve ilyen volt a tökéletes nő

A magas, körte alkatú szüfrazsett nem ismerte a félelmet, és soha nem ivott kávét vagy teát.

A New York Times magazin 100 évvel ezelőtt 400 fiatal nő közül választotta ki a kívül-belül tökéletes nő megtestesítőjét, a 24 éves Elsie Scheel személyében. A korabeli újságcikk szerint Elsie lelkes szüfrazsettként jellemezte magát, kertészetet tanult a Cornell Egyetemen és rendszeresen űzött szabadtéri sportokat. Saját bevallása szerint soha nem volt beteg, nem ismerte a félelmet, nem szerette az édességeket, a bélszínt viszont annál inkább, és soha életében nem ivott kávét vagy teát.

Ő volt a tökéletes nő

Ő volt a tökéletes nő

Forrás: Gothamist.com

Külső tulajdonságait tekintve 173 centi magas és 77 kiló volt, körte alkattal, a mellbősége 89 centi, a dereka 76 centi, a csípőbősége pedig 101 centi volt. „Csak azt eszem, amit akarok és amikor akarom” – nyilatkozta egykor a lapnak.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top