Életmód

A mosoly vonzó a férfiaknak

Bár sokan nem gondolnánk, a párkeresésben igenis döntő jelentőséggel bírhat, hogy mennyire vagyunk vidámak, mosolygósak. Lássuk, hogyan és miért is segíthet a szerelem megtalálásában a nevetés.

Megtalálni a párunkat nem mindig egyszerű, sőt néha már a jelöltek felsorakoztatása is bonyolult ügynek számít. A jelentkezők esetleges hiánya miatt nem kell azonban rögtön saját külsőnket (sajnos gyakori női reakció) ostorozni, vagy a sokat hangoztatott „már minden valamirevaló férfi foglalt” frázist elővenni. Sokszor egyszerűen meg kell dolgozni a kiszemelt férfi, vagy a potenciális jelöltek figyelméért, amihez néha már egy mosoly is nagy segítség lehet. Hogy miért is? Mert kutatások bizonyítják, hogy a férfiak vonzódnak a vidám, kiegyensúlyozott személyiségekhez, és nagyra értékelik a könnyen mosolyra fakadó nőket. De lássuk tételesen is, hogy mi az, amitől a férfiak kívánatosabbnak látnak bennünket, ha sugárzik rólunk a boldogság.

A mosoly vonzó a férfiaknak

1. A boldogság önbizalmat szül. Márpedig ha magabiztos vagy, akkor hiszel is benne, hogy megtalálhatod a számodra valóban megfelelő férfit. Ha szereted magad, és az életedben helyet kapó jó dolgokra koncentrálsz, akkor áradni fog belőled az elégedettség, az önbizalom, és valószínűleg másoktól is megkapod azt a tisztelet, amit megérdemelsz. Szakértők szerint a szorongás, a borús gondolatok kiülnek az arcunkra, ezért a boldogtalan nők sokszor bevonzzák azt a férfitípust, amelyik visszaél a könnyen becsapható nők érzelmeivel.

2. A jó vonzza a jót. Szeretnéd, ha olyan férfiakat kerülnének a hatásod alá, akik nemcsak sikeresek, nyitottak, hanem élvezik és értékelik is az élet szépségeit? Nem kell mást tenned, mint hasonlóan pozitív hozzáállással bírni és tőled telhetően minél optimistábban szemlélni mindent. Egy energikus, kedves, sokat mosolygó nő képe ugyanis sokkal könnyebben beleég a férfiak agyába, mint egy sokat panaszkodó, száját szorosan és morcosan összezáróé.

A mosoly vonzó a férfiaknak3. A visszautasítás se vessen vissza! A boldogság védelmi funkcióval is bírhat, olyan, mint egy puha párna az érzéseid és az életedet megnehezítő, zavaró tényezők között. Csalódott vagy, mert még nem hívott vissza a kiszemelt srác? Napok óta nem válaszol az e-mailedre? Ne élj a múltban, nem minden férfi „az igazi”, fogadd el, és lépj tovább. A napod szépsége ne kizárólag attól függjön, hogy egy aktuális jelölt miként viszonyul épp hozzád. A hosszú távú boldogságra koncentrálj, tanulj meg átlendülni az apróbb kellemetlenségeken, és a pozitívumokon legyen a fókusz, így a mosoly is jön magától. Ahogyan előbb-utóbb „az igazi” is.  

Kattints, és tudj meg még többet a szájápolásról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top