Életmód

Nem szeretünk a pasinkkal vásárolni

A pasink sem szeret velünk, legalábbis egy friss felmérés ezt állítja. Sok párt sodort már szakítás szélére egy rosszul sikerült vásárlás.

Ismerjük azt az érzést, amikor boldogan vásárolnánk a kedvenc ruhaboltunkban, de a párunk fancsali képe elrontja az örömünket. Mi nem akarunk sietni, mert végre itt vagyunk, de közben rosszul érezzük kicsit magunkat, hogy neki meg rossz. Nem baj, ilyenkor szőrös szívvel a focimeccsekre gondolunk, amiket mi is átvészelünk szükség esetén – 1-1.

Az egyikük siet, a másikuk nem
Az egyikük siet, a másikuk nem

A párok fele egyszerűen utál együtt vásárolni egy friss brit felmérés szerint. Úgy tűnik, a közös vásárlás nagy konfliktusforrás. Négyből egy pár simán összevész hangosan vásárlás közben, ami még jobb: az egyik fél simán otthagyja a másikat az üzletben, ami nyilván annyira nem esik jól sem annak, aki ott marad a többi vásárlóval, sem annak, aki kirohan.

A leggyakrabban azon veszekszenek a párok, hogy az a bizonyos dolog, amit az egyikük meg akar venni, valóban kell-e a közös háztartásba vagy sem. Ami pedig a második leggyakoribb ok, hogy az egyik fél sokkal lassabban dönt, mint a másik, amivel simán őrületbe kergeti a gyorsabb felet.

Sokan úgy gondolják, hogy a legegyszerűbb, ha az interneten vásárolnak, akkor könnyebb megegyezni. Szerintünk még az is segíthet, ha külön-külön mennek el, és mindenki a kedve szerinti boltban tölt el annyi időt, amennyit csak szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top