Életmód

Te sem avatod be szépségtitkaidba a pasid?

A férfiak többsége nincs tisztában azzal, mi mindent teszünk ahhoz, hogy természetesen ápoltnak legyünk.
Rutin
Rutin

A szőrtelenítés, a szemöldökszedés, vagy épp a hajfestés a legtöbb nő számára az alapvető ápoltság része, ahhoz azonban, hogy a testünkön „fenntartsuk az állapotokat”, nem kevés időt és energiát kell befektetnünk. Egy friss felmérés szerint azonban a férfiak mintegy 90 százaléka teljesen természetesnek veszi, hogy nem vagyunk szőrösek, vagy épp nincs lenőve a hajunk, és érdemben bele sem gondol, hogy ezért bizony rendszeresen tennünk is kell.

A kutatásból kiderült az is, hogy a nők negyedének van olyan „sötét szépségtitka”, melyről nemhogy a partnerének, de még a barátnőinek sem szívesen számol be. A legtöbben amiatt szégyenkeznek, hogy gyantázni vagy szőkíteni kell a bajuszukat, de sokan akadnak, akik attól tartanak leginkább, hogy a párjuk meglátja a borostás hónaljukat vagy lábukat, és rádöbben, hogy az bizony nem csak úgy magától szokott szőrtelen lenni.

A megkérdezett pasik 87 százaléka egyébként nem is bánja, ha a barátnője vagy felesége diszkréten végzi a szépségrituáléit, miközben a nők 70 százaléka gondolja úgy, hogy a jó kapcsolat egyik titka, hogy magában szépítkezik, és a párja már csak a kellemes végeredménnyel szembesül. Amit aztán ugyebár magától értetődőnek vehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top