Életmód

Érzelmek Iskolája – előadás-sorozat indult Budapesten

A Független Pedagógia Intézet új rendezvénysorozatot indított Érzelmek Iskolája címmel. A prof. dr. Bagdy Emőke vezetésével induló előadások középpontjában többek közt az önismeret, érzelmi kapcsolataink gondozása, a konfliktuskezelés és a humor áll.

Az „Érzelmek Iskolájának” 10 alkalmas előadás-sorozata az egészséges érzelmi élethez szükséges tudnivalók átadására törekszik. Hogyan vigyázzunk lelki egyensúlyunkra? Valójában mi is a hiteles önismeret? Hogyan tudunk szívtől szívig kapcsolatokat kialakítani és gondozni? Milyen érzelmi eszközeink vannak a konfliktuskezeléshez? Hogyan küzdjünk a stresszekkel, és milyen szerepet kap az életünkben a humor, derű, nevetés? Hogyan gondozzuk érzelmi kapcsolatainkat? Minderre válaszol és megtanít az érzelmek iskolája.

Az idei program:
Október 11.
Előadó: Jónai Éva Hava EMK tanár, Redő Julia EMK tanár
Téma: Önismeret, önsegítés, érzelmi intelligencia

November 8.
Előadó: Jónai Éva Hava EMK, Redő Julia EMK tanár
Téma: Agressziókezelés, erőszakmentes kommunikáció

2012. december 13.
Előadó: Jónai Éva Hava EMK, Redő Julia EMK tanár
Téma: Konfliktusból a szívtől szívig kapcsolatok felé

Időpontok: 2012. szeptembertől minden hónap második csütörtökén 17–20 óráig, 10 alkalommal Helyszín: Független Pedagógiai Intézet, 1027 Budapest, Frankel Leó u. 6.

A sorozat jövő évi előadásainak témáiról itt olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top