Egészség

70 kilót fogyott, hogy hasonlítson Angelina Jolie-ra

A háromgyermekes anya egy idegennek köszönheti, hogy újra csinos és egészséges.

A 26 éves Christina Staggs alig másfél évvel ezelőtt 140 kiló volt, és háromgyermekes anyaként vígan falta az egészségtelenebbnél egészségtelenebb kajákat, hiszen már letett arról, hogy valaha is karcsú lesz. Egy nap azonban szóba elegyedett egy asszonnyal, aki megjegyezte, hogy nagyon hasonlít Angelina Jolie-ra. 

A fiatal nő először megmosolyogta a megjegyzést, ám amikor jobban szemügyre vette magát a tükörben, rájött, hogy valóban van hasonlóság közte és a színésznő között, ami még szembetűnőbb lenne, ha lefogyna.

70 kilót fogyott

Mínusz 70 kiló

Forrás: The Mirror 

 

Miután végre megvolt a motiváció, Christina csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz. Szigorú, alacsony kalóriatartalmú diétába kezdett, és a rendszeres testmozgást is felvette a napirendjébe. 16 hónap alatt 70 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

„Most, hogy lefogytam, sokan mondják, hogy úgy nézek ki, mint Angelina Jolie, amire nagyon büszke vagyok és a barátom sem panaszkodik” – dicsekedett a nő egy brit lap riportjában. Azon túl azonban, hogy a külseje vonzóbb lett és jobban hasonlít Angelinára, valami sokkal fontosabb is történt: három kisfia egy fittebb, egészségesebb anyukát kapott, aki sokkal aktívabban részt tud venni az életükben, a közös játékokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top