Életmód

Leleplezték Kate Middleton hibáit

A hercegné lábfeje sem szebb, mint az egyszerű népé. Egy pedikűrös nyílt levélben döbbent meg.

Leleplezték Kate Middleton hibáitNem lennénk most Kate Middleton helyében, miután a vastag szemöldöke után a lábápolási hiányosságai miatt cikkeznek róla. Nyílt levelet írt a hercegnének egy pedikűrös, miután egy fotón meglátta, hogyan néz ki lába. Kate Middleton még az olimpia előtt dobta le a cipőjét, amikor meglátogatott egy dzsúdótermet.

Tyúkszem, lúdtalp, fertőzés

„Először nem tudtam, kinek a lábát látom, de azt gondoltam, hogy egy atlétáé lehet, mert látszott rajta, hogy hosszú ideje nem kíméli őket a gazdájuk – írja a szakember. – Megdöbbentem, amikor megtudtam, kihez tartoznak.”

A pedikűrös a tyúkszem, a benőtt köröm előjelei mellett azt is felfedezte a fotón, hogy Kate Middleton lúdtalpas, és aprólékosan kielemezte a látottakat. Szerinte ezekkel a problémákkal még fiatalon együtt tud élni, viszont később megkeseríthetik az életét.

A körmök

A hercegné körmei elszíneződtek, amit valószínűleg a sötét színű körömlakkok okoznak, ezt azzal orvosolhatja, ha a színes lakk előtt felken egy átlátszó alapréteget. A bal lábán a nagylábujja befelé fordul, ami a benőtt lábköröm előjele. A bal kislábujja sárgás, ami fertőzést jelezhet.

A nagylábujj

forrás: PA
Forrás: PA

Úgy tűnik, hogy a hercegnőnek a lúdtalpa miatt merev öregujja is van, ami azt jelenti, hogy nem hajlik eléggé a nagylábujja. Ez nemcsak fájdalmas, de ízületi gyulladást is okozhat. Ezen segíthet, ha vastagabb talpú cipőket visel, például telitalpú magassarkút.

Emellett befelé hajlik a nagylábujja, és közben egy szép bütyök kezd formálódni a belső lábfején, ami azt jelenti, hogy ott eldeformálódtak az ízületei. Ha hagyja elfajulni a helyzetet, akkor műteni kell, ezért jobb volna, ha nem viselne háromcentisnél magasabb sarkú cipőt. Ez egyébként a pedikűrös szerint öröklődik, így könnyen lehet, hogy az édesanyja vagy a nagymamája lábujja is ilyen.

Tyúkszemek

Leleplezték Kate Middleton hibáit

Ezek egyelőre még csak alakulnak a negyedik és ötödik lábujjon, egyelőre nem tűnnek fájdalmasnak, de nem is kellemes látvány. Ha nem kezelteti, a helyzet romlani fog, de a tyúkszemtapasz is elég lehet.

A sarok

Mivel a testsúlya nagy részét a sarka tartja meg, a bőr elég száraz és kérges, úgyhogy minden nap be kellene krémeznie, különben előbb-utóbb bereped.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top