Életmód

Kate Middleton szemöldöke a legcikibb szépségbaki

Még a zsíros hajnál és a rúzsos fogaknál is kínosabb, ha valaki sötét és dús szemöldököt visel. Legalábbis egy friss tanulmány szerint. Egyetértesz?

Kate Middleton szemöldöke a legcikibb szépségbakiA hercegné talán legtöbbet vitatott testrésze a szemöldöke: akadnak, akik szerint ez a legnagyobb szépséghibája, ugyanakkor tény, hogy Nagy-Britanniában a szemöldöknövesztő, illetve szemöldökfestő termékekből 600 százalékkal többet adtak el az elmúlt hónapokban, mint korábban, ami a szakértők szerint annak köszönhető, hogy a nők olyan dús és határozott szemöldököt szeretnének, mint amilyen Katalinnak is van.

Egy friss – egyébként szintén a szigetországban készült – felmérés szerint viszont a vastag, sötét szemöldök a lehető legcikibb szépségbaki, ami még az áll vonalában futó, el nem dolgozott alapozócsíkot is megelőzi.

A lista harmadik helyére a kacsacsőrszerűvé pumpált ajkak kerültek, míg a negyedik a túlszedett szemöldök lett. A negatív top 10-be bekerült még az ízlésgyilkos sötét szájkontúr és világos rúzs párosítása, a barnítókrém kenegetésétől narancssárga tenyér, az összenőtt szemöldök, a zsíros haj, a szőrös láb és a rúzsos fogak.

A válaszadók több mint egyharmada bevallotta, előfordult már vele, hogy napközben, egy tükörbe pillantva vette észre, hogy valamilyen szépségbakit követett el, például elkenődött a sminkje, összetapadtak a pillái vagy gusztustalanul csapzott a haja.

Neked mi volt életed legcikibb szépségbakija?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top