Életmód

Jessica Alba a legjobb testű híresség

Kate Middleton a szupermodellt ugyan nem, de a saját húgát legyőzte a versenyben. Pedig nem sűrűn látni bikiniben.
A legjobb bikinis test
A legjobb bikinis test

Egy nemzetközi szálláskereső weboldal szavaztatta meg nemrégiben, hogy mely hírességek teste a legszebb bikiniben. A nemzetközi versenyben Jessica Alba kapta a legtöbb szavazatot, a második pedig Beyoncé lett. A lista harmadik helyén Kate Middleton végzett, pedig ő igencsak ritkán látható fürdőruhában.

A csak brit szavazók körében ugyanez a három hölgy lett dobogós, viszont más sorrendben: első lett Beyoncé, második Kate Middleton, a harmadik pedig Jessica Alba. Pippa Middleton pedig nem egész 1 százalékkal maradt le a bronzéremről.

Férfi kategóriában mind a nemzetközi, mind pedig a brit szavazáson David Beckham győzedelmeskedett, a második helyezést viszont az angoloknál Daniel Craig, míg összesítettben Brad Pitt érdemelte ki. A szigetországban a top 3-ba még egy focista, Christiano Ronaldo is be tudott kerülni, a nemzetközi mezőnyben viszont Channing Tatum amerikai színész-táncos lett a harmadik. Vilmos herceg egyáltalán nem került fel a listára, öccse, Harry viszont a briteknél kilencedik lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top