Életmód

Felismerhetetlenre hízott Christina Aguilera

Az énekesnő átlépte a formásan molett és az egészségtelenül elhízott kategóriák közötti határt.

„Van barátom és ő szereti a testem. Én is szeretem a testem. Mi, nők, állandóan mikroszkóp alatt vagyunk és egyfolytában vizsgálhatnak bennünket. Ameddig viszont boldog vagyok a saját bőrömben, nincs szükségem más megerősítésre” – nyilatkozta néhány hónappal ezelőtt Christina Aguilera az elhízásával kapcsolatos kritikákra reagálva. Nos, a legújabb lesifotók tanúsága szerint a sztár egyre inkább megadja magát teste állítólagos szeretetének, a kilók pedig csak gyarapodnak és gyarapodnak rajta.

Felismerhetetlenre hízott Christina Aguilera

 

Felismerhetetlenre hízott Christina Aguilera

 

Szereti a testét?

 

Tavaly karácsony előtt ugyan már rég nem nádszálvékony, de nőiesen formás volt, ami voltaképpen még jól is állt neki, mostanra azonban kifejezetten slampos, leharcolt és egészségtelen lett a külseje. Nem csupán a teste, de az arca is annyira felpuffadt, hogy jóformán felismerhetetlen, és bizony egyáltalán nem látszik annyira elégedettnek és boldognak, mint amilyennek vallja magát…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top