Életmód

Mellnagyobbításra koldul – te adnál neki?

A pincérnőként dolgozó nő másképp nem engedheti meg magának a mellimplantátumot.
Chrissy Lance

Chrissy Lance

Forrás: The Sun 

„Nem vagyok hajléktalan. Mellekre van szükségem – ezzel a táblával állt ki a 37 éves Chrissy Lance az út szélére az amerikai Akron városa mellett. Hogy kérését kellőképpen nyomatékosítsa, a kolduláshoz bikinit húzott, melyben jól látható, hogy igen szerény mellmérettel rendelkezik. Persze azzal tisztában volt ő is, hogy zaklatások, támadások céltáblája lehet, ezért az egyik barátja végig mellette maradt, hogy szükség esetén megvédje.

Chrissy egyedülálló anya, egyetemre jár és mellette pincérnőként dolgozik, de a keresetéből nem tud annyit félretenni, hogy belátható időn belül be tudjon fizetni egy nagyjából 5000 dollár értékű mellnagyobbításra, amire pedig úgy érzi, hogy feltétlenül szüksége van.

„Minden nap látok embereket koldulni. Én miért ne koldulhatnék mellplasztikára? Ez legalább eredeti ötlet. Tudomásom szerint még senki sem csinálta” – nyilatkozta a nő egy amerikai tévécsatorna riportjában, s hozzátette, ő legalább becsületes, hiszen nyilvánvalóvá teszi, hogy mire kell neki a pénz.

Az ötlete működőképesnek bizonyult, ugyanis többen is adtak neki pénzt, első nap mindössze két órát ácsorgott az út mentén, és máris begyűjtött 46 dollárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top