nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Hüvelygomba

Hüvelygomba

A hüvelygomba kellemetlen tünetekkel járó fertőzés, melyektől minél hamarabb szeretnénk megszabadulni. Most már 1 napos hüvelyi terápiával van lehetőség a gyógyulásra, ugyanakkor nem kell lemondanunk a teljes körű kezelés előnyeiről.
Avatar
Canesten
f Ajánlom

Talán kevesek számára ismert, hogy a hüvelygomba az esetek döntő hányadában kettős fertőzést jelent. A fertőzés jellegének megértéséhez a betegség orvosi elnevezéséből a vulvovaginalis candidiasis névből érdemes kiindulni, amely pontosabb leírást ad, mint a köznyelvben használt hüvelygomba kifejezés. A hüvelygomba ugyanis nemcsak belső, hüvelyi fertőzést jelent, hanem szinte mindig együtt jár a külső területek, azaz a vulva fertőzöttségével is.

A betegséget az okozza, hogy a normál hüvelyflóra összetétele megváltozik, és az ott élő gombák elszaporodnak a hüvelyben. A gombák kijutnak a vulvára és megfertőzik a külső területeket is, amit az itt tapasztalt égő, viszkető érzés jelez. A betegség tehát kettős probléma, ezért az alapos kezelésnek mind a hüvelyi készítmény használatára, mind a külső nemi szervek fertőzöttségének megszüntetésére ki kell terjednie.

HüvelygombaE mellett persze fontos és érthető igény, hogy minél rövidebb ideig tartson a hüvelyi kezelés.  A gombás fertőzések gyógyításában szakértő Canesten termékcsalád új, innovatív készítménye a Canesten Kombi Uno egyesíti a betegek kényelmét szolgáló 1 napos terápia előnyeit és a fertőzés kettős jellegéből adódó teljes körű megoldás követelményét.

Az, hogy egyetlen hüvelytabletta elegendő a belső fertőzés leküzdéséhez, a hüvelytabletta magas hatóanyagtartalmának és elnyújtott hatásának köszönhető. Az elnyújtott hatás révén a gombaölő hatóanyag hatásos koncentrációban napokig fennmarad a hüvelyben, így nincs szükség több napon át tartó kezelésre, a tünetek fokozatosan elmúlnak.  

A teljes körű kezelés érdekében a Canesten Kombi Uno krémet is tartalmaz: a krém gyógyítja a külső nemi szervek fertőzöttségét, és csillapítja a kellemetlen viszketést. A krém a szexuális partnernél is ajánlott, ha a tünetek nála is jelentkeznek.

Az új Canesten Kombi Uno segít, hogy újra gyorsan önmagad lehess!

 

Hüvelygomba

 

www.canesten.hu

Vény nélkül kapható gyógyszer!  Hatóanyag: klotrimazol

L.HU.CC.25.05.2012.0031

—————————————————————————————————————————-

 

 

 

 

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 

 

Megosztás Facebookon