Életmód

100 kilót fogyott a 32 éves szűz

Hiába volt azonban a fogyókúra, továbbra sem kell a nőknek.

A 32 éves Stephen Hodson még soha életében nem feküdt le senkivel. Mivel biztos volt benne, hogy közel 200 kilós testsúlya miatt nem talál magának barátnőt, ezért elhatározta, hogy drasztikus fogyókúrába kezd – írja a Mirror.

Felkeresett egy személyi edzőt és egy táplálkozási tanácsadót, és a másfél év alatt a kemény edzéseknek, illetve a szigorú, alacsony kalóriatartalmú diétának köszönhetően nagyjából a korábbi testsúlya felére sikerült lefogynia. A nők azonban továbbra sem érdeklődnek iránta.

Előtte - utána

Előtte – utána

Forrás: Mirror.co.uk 

 

„A lógó bőröm éppen olyan visszataszító, mint a 100 kilós súlyfelesleg volt – panaszkodott a szüleivel élő Stephen. – Az emberek már nem mutogatnak rám ujjal, mint régen, de tudom, mi van a ruhám alatt, és ez rombolja az önbizalmamat.”

Az elkeseredett szűz úgy döntött, kés alá fekszik, hogy eltávolíttassa a testéről a fogyás következtében csúnyán megereszkedett bőrt. A műtétje augusztusban lesz, év végére pedig várhatóan teljesen begyógyulnak majd a sebei és végre magabiztosan veheti majd le a ruháit. „Alig várom, hogy randevúzhassak. Remélem, végre vonzónak találnak majd a nők.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top