Életmód

“Hiányzik a volt pasim, mert cuki volt a kutyája!”

Jól megszerelt mindent? Mindig tudta, hol parkoltunk? Vagy csak jó fej volt a kutyája? Összegyűjtöttük, milyen VALÓDI űrt hagynak maguk után az expasik.

„Mindig mindent megszerelt, nekem egy szöget sem kellett beverni a falba” – panaszkodott nemrég egy blogger. Ez a tulajdonság hiányzott neki legjobban a volt pasijából. Ezen erősen elgondolkodtunk, talán kicsit önző szívünkre tettük a kezünket, és párás szemmel átgondoltuk, hogy nekünk, csajoknak, mi minden hiányzik a volt pasijainkból… szigorúan romantikamentesen.

Iránytű a parkolóban

Lássuk be, nem mindig figyelünk oda, hol hagytuk a kocsinkat a bevásárlóközpontok színes falú,  szuperszámozott, betűzött parkolólabirintusában. „Szakítás után még hosszú hónapokig szenvedtem az ex »mindig megjegyezem, hol parkolunk a kocsival« képességének hiányától. Szakításig fel sem tűnt, pontosabban addig, amíg nem ritkán negyedórát is elbolyongtam egy hipermarket parkolójában a saját kocsimat keresve, miközben felváltva vagy dühöngtem, vagy azon gondolkodtam, hogy »mintha a mókus jelnél hagytam volna az autót, ööööö, vagy a pillangónál?«” – magyarázza Ildi a volt pasija praktikumát.

Jobban hiányzik a kutyája

„A barátom a város szélén lakott egy kertes házban, amihez egy elhanyagolt német juhászkutya is tartozott. Szegénnyel csak én foglalkoztam, és a szakítás után jobban hiányzott, mint az exem, akit addigra jól megutáltam” – meséli az állatbarát Dóra a Nők Lapja Cafénak, aki aztán többet nem ment a kutyussal sem játszani, mert semmiképpen nem akart a volt pasijával találkozni.

Életlen kések

„Életlenek a késeim a szakítás óta – magyarázza röhögve Vera, milyen űrt hagyott maga után az egyik exe. – Valamiért tudott kést élezni, én nem tudok, és más sem.” „Nekem  a zenei ízlése hiányzik már 12 éve az egyik egyetemi szerelmemnek – kezdi a listáját Andi. – Olyan szuper zenéi voltak mindig, hogy amikor elkezdődött a Facebook-őrület, az elsők között jelöltem ismerősnek, hogy lássam a falán a zenéket.”
 

Pokolian jól főzött

Sokszor előfordul, hogy a férfiak szakítás után nem a csajuk főztjét, hanem a „majdnem” anyósuk kajáját hiányolják. Hajnit pedig pont a pasija főztje hozta lázba. „Úristen, én olyan jókat azóta se ettem senkivel. Egyszerűen imádtam, ahogy ételügyileg gondoskodott rólam.” A fiatal lány egyébként minden volt barátjából hiányol valamit. „Volt egy külföldi pasim, és havonta egyszer elutaztam hozzá Párizsba. Olyan izgalmas volt, hogy francia!” Nem Hajni az egyetlen, akinek hiányzik az utazás.

Vitorlás… bocs’

„Volt olyan pasim, aki mindenhová elvitt kocsival, és rászoktatott arra, hogy nyáron minden hétvégét a városon kívül töltsek – meséli Tündi. – Nem mintha később könnyes szemmel áhítoztam volna a fuvarjai után szombat reggelente, azért valahogy mindig megoldom, hogy eljussak a természet közelébe.” Mi csajok, valljuk be, szeretjük a kényelmet. Évának szakítás után nemcsak a volt szerelme kocsija, de a vitorlása is hiányzott. Ilyen az élet!

Az anyja miatt bőgtem

Azért a végén megjegyezzük, hogy persze nem vagyunk szívtelenek, és tudnak hiányozni maguk a pasik, csupán önmagukért. Az illatukért, hogy igazán szentimentálisak legyünk. Meg olyan is van, hogy jobban sajnáljuk a baráti társaságát elveszíteni, vagy ha kifejezetten jó fej volt a családja, azt is sajnáljuk. „Én szakítottam a pasimmal, akiből már nagyon elegem volt, de az anyjával, Ágival nagyon jóban lettünk. Amikor elbúcsúztam tőle, együtt bőgtünk, mert tudtuk, hogy úgysem tudunk olyan intenzív kapcsolatot folytatni majd, mint előtte” – teszi hozzá a magáét a sztorinkhoz Emese.

Ti mit hiányoltok a volt pasikból? Hiányoltok egyáltalán valamit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top