Életmód

Mit üzen rólad a kutyád?

Ha csivavát sétáltatsz, akkor csak egy éjszakára vinnének el a férfiak. De melyik kutyával néznek rendes kapcsolatra érdemes nőnek?

Mit üzen rólad a kutyád?Kutyatulajdonosokat kérdeztek meg, mit olvasnak ki abból, hogy milyen kutyát sétáltat az általuk kiszemelt nő vagy férfi, írja a Daily Mail című bulvárlap. A felmérés eredménye szerint a csivavás nőket inkább csak egyéjszakás kalandokra vinnék el a férfiak. Egy fokkal jobb a vélemény az uszkáros nőkről, róluk azt gondolják, hogy kényesek, és valószínűleg költeni is kell rájuk, viszont legalább jól néznek ki.

Bezzeg egy golden retrievert vagy labradort sétáltató lánnyal már inkább hosszú távra terveznének, de a beagle-ök gazdái is ebbe a kategóriába estek. A kutyás férfiak között is a labradorosokra és a golden retrieveresekre szavaztak a nők, de a német juhászkutyák gazdáit is jó partinak tartják, mert férfiasan elintéznek bármit.

Csak francia buldogja ne legyen

Ha husky lohol a kiszemeltjük mellett, akkor a nők a megbízható, kiszámítható párt látják benne. A francia buldog viszont a férfiak csivavája, ha valakinél meglátnak egy ilyen kis hörgős jószágot, akkor őt egy egyéjszakás kalandra tartják érdemesnek. A nők szerint az ilyen férfiak csak divatoznak és feltűnősködnek, ezért nem veszik őket komolyan.

Mi ismerünk hűséges golden retrieverest és hűtlen labradorost is. A ti tapasztalataitok szerint mennyi alapjuk van ezeknek az előítéleteknek?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top