Életmód

Ő lesz a világ legnagyobb mellű nője

Az anyukát még a gyerekei sem tudják lebeszélni őrült tervéről.
Plasztikmami
Plasztikmami

A hatgyermekes, glamúrmodellként dolgozó asszony, Lacey Wildd a fejébe vette, hogy ő lesz a világ legnagyobb mellű nője. A 44 éves anya „jó” úton halad célja eléréséhez: eddig 12 mellnagyobbító műtéten, illetve tucatnyi egyéb plasztikai beavatkozáson esett át – írja a Daily Mail.

Két legidősebb gyermeke, a 27 éves Ivy és a 24 éves Silas már nem élnek otthon, de úgy vélik, kínos, hogy édesanyjuk szétplasztikáztatja magát, ráadásul az egészségéért is komolyan aggódnak. Lacey többi gyermeke még általános, illetve középiskolába jár, és bizony rengeteg támadás éri őket anyjuk külseje miatt. A nőt azonban ez sem tántorítja el eszement terve megvalósításától.

Bár a plasztikafüggő asszony saját bevallása szerint tisztában van azzal, hogy az újabb és újabb drasztikus szépészeti beavatkozások rendkívül veszélyesek – akadnak olyan sebészek, akik már el sem vállalják –-, azt mondja, megéri a kockázatot. Bár sokan vádolják azzal, hogy rossz anya, ő azzal védekezik, hogy a modellkedéssel keresett pénzből a gyerekeinek akar mindent megadni, amit ő annak idején nem kaphatott meg.

Csak nehogy mindeközben az édesanyjukat veszítsék el…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top