Életmód

1 hét alatt 20 kilót fogyott a legkövérebb tinilány

A szigorú kórházi diéta máris eredményt hozott. A fiatal lány az életéért fogyókúrázik.

Nagyon elszánt
Nagyon elszánt

Ahogy arról a Nők Lapja Café is beszámolt, Nagy-Britannia legkövérebb tinédzserét, a 400 kilós Georgia Davist egy fal kibontásával tudták kiszabadítani otthonából, hogy életmentő kezelésre kórházba vigyék.

Mint utóbb kiderült, a most 19 éves lány súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor 5 éves korában elveszítette édesapját. 16 éves korára már több mint 200 kilót nyomott, ám egy fogyasztótáborban sikerült 114 kilóra lefogynia. Hazakerülve azonban nem tudta megtartani a súlyát, sőt 245 kilóra hízott. Néhány hónapja aztán egy szerelmi csalódást követően újra evésbe fojtotta a bánatát, és újabb másfél mázsát szedett fel.

A mértéktelen falási rohamokat édesanyja sem tudta megakadályozni, különösen úgy, hogy a lány legtöbbször családja tudta nélkül, titokban rendelt kaját, például kapásból 9-10 kebabot vagy pizzát.

Rosszulléte óta azonban Georgia kórházban van és szigorú fogyókúrára fogták. A Daily Mail értesülései szerint valamivel több, mint 1 hét alatt máris 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Az állapota stabil, és az orvosok szerint jók a kilátásai. Mint írják, a fiatal lány nagyon elszánt: szeretne egészséges súlyúra fogyni és visszakapni az életét. Drukkolunk neki, hogy sikerüljön.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top