Életmód

Vesekővel ment be, nőként jött ki a kórházból a férj

Felesége és gyermekei is elfogadták, hogy a családfő ezután nőként él.

A negyvenes éveiben járó amerikai férfi, Steve Crecelius vesekő miatt került kórházba. Amikor ultrahangot készítettek róla, kiderült, hogy férfi nemi szervei mellett belső női nemi szervekkel is rendelkezik, tehát interszexuális

A nős, hatgyermekes Steve ekkor kapott választ arra, hogy legbelül miért érezte magát gyerekkora óta nőnek is. „Emlékszem, szívesen viseltem anyám ruháit és sminkjeit, de nem mondtam el senkinek” – mesélt a Fox 31 riportjában.

Crecelius a tények ismeretében eldöntötte, hogy nem titkolja többé feminin oldalát, viszont rettegett attól, hogy emiatt elveszítheti családját. Miután hazament a kórházból, feleségével alaposan átbeszélték a kialakult helyzetet. Az asszony megértőnek bizonyult: úgy döntött, kitart élete párja mellett akkor is, ha az a továbbiakban nőként akar élni. Sőt, ő maga segített férjének külsejében is nővé válni.

 

Stevie és felesége

Stevie és felesége ma már inkább testvéreknek látszanak

Forrás: Fox 31 

„Belül ugyanaz a személy, aki eddig volt” – fogalmazott a feleség. A házaspár egyébként továbbra is közös hálószobában alszik, és nem tervezik, hogy különválnának, sőt. „Még mindig enyém a szíve és a lelke, az enyém pedig az övé. Azt hiszem, ez a lényege az igaz szerelemnek” – tette hozzá a férfiból lett nő.

A szülők igencsak tartottak attól, hogy gyerekeik – különösen tengerészgyalogos fiuk – hogyan reagálnak majd a családfő döntésére. Mindegyikükkel külön-külön ültek le beszélgetni, és végül ők is egytől egyig elfogadták, hogy apjuk a hátralévő életében nő lesz.

Steve, aki már Stevie-re változtatta a nevét, saját bevallása szerint a világ legszerencsésebb nőjének érzi magát. Nemátalakító műtétet nem tervez, viszont hormonkezelésekre jár, hogy nőiesebbé váljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top