Életmód

Foglalkozása: csodaszép sellő

Mert van, amikor teljesülnek a gyerekkori álmok: a kislány sellő szeretett volna lenni egy filmélmény hatására. Ma 36 éves, és ebből fizeti a számláit.

Hannah Fraser 9 éves korában látta a Daryl Hannah főszereplésével készült Csobbanás című filmet, mely egy sellő és egy üzletember szerelméről szól. A kislánynak annyira megtetszettek a hableányok, hogy sellőfarkat varratott magának és azzal tanult meg úszni. Bár akkoriban még azt hitték, hogy hableányhóbortja elmúlik, az ausztrál nő ma már 36 éves, Los Angelesben él és sellőként dolgozik.

A hableány létezik!

 

A hableány létezik!

 

 Profi sellő

 

A sellőlány akár 2 percig is képes egy levegővel a víz alatt úszni, és 15 méterre is lemerül búvárfelszerelés nélkül. Show-műsorokban delfinekkel, bálnákkal és cápákkal úszik sellőjelmezben, de ha egy fotózáson vagy filmben hiteles hableányra van szükség, akkor is általában őt hívják, mellette modellkedik is. Mint mondta, profi sellőként az jelentette számára a legnagyobb kihívást, hogy megbarátkozzon a cápákkal.

Hannah emellett lelkes aktivista is: a tengeri állatok védelmében kampányol, rendszeresen részt vesz például a túlhalászást, illetve a bálnavadászatot ellenző akciókban. Mint mondja, ő maga soha nem eszik halat, és legszívesebben mindenki mást is leszoktatna a halak fogyasztásáról.

Nézd meg videón, hogyan telik a munkanapja:

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top