Életmód

Természet és pihenés határok nélkül

Türkizszínű folyók, sötétzöld erdők, hegycsúcsok lélegzetelállító panorámával, meseszép kertes tájak és jótékony termálfürdők – Stájerország és a határos Szlovénia mind-mind felfedezésre vár és rengeteg élményt tartogat. Minden évszakban és minden területen.

Változatos túraútvonalak és kerékpáros-útvonalak vezetnek a természeti kincsekhez az emberi kéz alkotta „ékszerektől”.
 
Túraútvonalak az élmények világába

Nem mindig van szükség a különösen hosszú szakaszokra. Stájerországnak oly sok oldala van, és ezek kisebb, kényelmesebb túrák keretében is megismerhetőek és az egész család számára megfelelőek. Az élményekkel teli túrák ráadásul borkimérők, eredeti állapotukban meghagyott kunyhók és kiváló hotelek előtt haladnak el. Így minden túrázó kedve, hangulata és ízlése szerint kiválaszthatja a neki megfelelőt. Ami északon a Steirerkas sajt, az délen a Schilcher bor és a Vulkano sonka.

Kattintson a tematikus útvonalakhoz!

Kerékpározás az élmények világába

Csupa izgalom. Az utolsó erőtartalékok mozgósítása a csúcs előtt. Egyszerűen egy őrületes élmény, amikor fent áll a magasban, átengedi magát az Alpok panorámájának és a völgybe pillant…

Természet és pihenés határok nélkül

Folyó menti és trekking kerékpárutak

Az élénkzöld tájban türkiz színű források bugyognak, vidám akvamarin színű patakok zsongnak, és kék folyók zúgnak.

A Mura menti kerékpárutat kezdetétől, Lungautól egészen a végéig, a horvát Légrádig lenyűgözően sokszínű táj kíséri, szebbnél szebb látványt nyújtva, bárhová is tekint az ember a szűk völgyben.

Az Enns menti kerékpárút a legfiatalabb az osztrák folyó menti bicikliutak családjában. Flachautól követi a folyót az Enns völgyén keresztül, a sívilágbajnokság helyszínéül szolgáló Schladming érintésével Ennsig, a Dunáig, és közben keresztülhalad például a Gesäuse Nemzeti Parkon is.

Természet és pihenés határok nélkül

A Dráva menti kerékpárút határtalan bringás szórakozást nyújt természet és kultúra határán.
Folyóparti kerékpárutak kicsiknek és nagyoknak

Látogasson el weboldalunkra és legyen részese egy igazi sportos nyári kalandnak!

http://www.hiking-biking.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top