Életmód

Leveri az edzőtermet az olcsó fitneszkonzol

Kéthavi fitneszbérlet árából megvan a fitneszjátékkonzol, amivel olcsón és hatékonyan lehet fogyni.

Amióta a fitnesz betört az életünkbe, nincs megállás, szinte minden nap születik egy új módszer, ami persze jobb minden korábbi mozgásformánál. Mostanában a játékkonzolokra és a világhálóra kifejlesztett fitneszjátékok állnak a középpontban – mert olcsók. 

Playstation segíti a fogyást
Melyik tetszik jobban?
Fotó: welt.de

Bár már jó ideje piacon vannak, a PlayStationMove-ra, a Sony által kifejlesztett Move Fitnessre vagy a Nintendo Wii Fitjére még mindig óriási a kereslet. Utóbbihoz például egy úgynevezett egyensúlyozópad is tartozik, amivel a súlycsökkenést lehet figyelemmel kísérni. Ráadásul a legtöbb fitneszjátékhoz internetes közösségi oldalak is tartoznak, ahol tippek, játékok cserélhetnek gazdát, de együtt is lehet edzeni, fogyni, versenyezni.

A fitneszkonzolok legnagyobb előnye, hogy viszonylag olcsón – kb. tízezer forintért – már beszerezhetők, ami kéthavi fitneszbérlethez képest jóval olcsóbb, nem beszélve arról, hogy sokak számára óriási megkönnyebbülést jelent, hogy nem kell közszemlére tenni testét, s a biztonságos négy fal között mozoghat. Persze mondanunk sem kell: fegyelmezettség és önuralom hiányában ezek a programok sem érnek fabatkát sem.

 
Így működik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top