Életmód

Havi 700 ezret keres a szexjátéktesztelő

Tökéletesen elégedett munkájával az a fiatal nő, aki hivatásszerűen szexjátékszer-tesztelő.

Csak nagyjából tudjuk elképzelni, hogy egy szexjátéktesztelő pontosan hogyan dolgozik, arról azonban még kevesebb sejtésünk van, hogyan lesz valakiből hivatalos próbababa. A 24 éves Nat Garvey két éve dolgozik a munkakörben, eddigi pályafutása során már több mint ezer szexeszközt próbált ki. Bevallása szerint nem szexmániás, hanem az átlag brit női vágyak megtestesítője – hiszen munkaadói ezért is fizetik.

Nat Garvey az átlag brit női vágyak megtestesítője
Nat Garvey az átlag brit női vágyak megtestesítője

 

Garvey kötetlen munkaidőben dolgozik, otthonról persze. Éves fizetése 25 ezer font – havonta bő 700 ezer forint. Teste átlagos, ez is foglalkoztatási előfeltétel, mivel a nagy átlagot kell képviselnie. Az állás meghirdetését a világhálón fedezte fel, és inkább csak viccből jelentkezett rá. Nem csinál titkot foglalkozásából, családja és barátai egyaránt tudják, mivel foglalkozik. Párja szerint neki van a legjobb állása a világon, amivel a nő egyet is ért.  
 
„A munkám mókás, változatos, megtaláltam a számításom, jobbat nem is kívánhatnék. Kipróbáltam már mindenféle fura és csodálatos eszközt, bár akadt köztük néhány borzasztó is. Osztályozom a játékszereket és hetente jelentést írok róluk” – idézte a szexmeóst a The Sun című brit lap. Nagy-Britanniában évente mintegy 4 millió eszköz kel el, és mivel egyre kevésbé számít tabunak a téma, ördögtől valónak a portéka, mind több fogy belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top