Életmód

A hírekből tudták meg, hogy hároméves lányuk eltűnt

Csak azután ébredt rá egy házaspár, hogy egy étteremnél felejtették a hároméves lányukat, miután meglátták a magára hagyott gyermeküket a híradásokban.
A hároméves kislányt magára hagyták
A hároméves kislányt magára hagyták

Harmony vasárnap délelőtt látogatott el a Bel Air városban lévő Chuck E. Cheese nevű étterembe szüleivel és azok rokonaival, barátaival. De a lakoma után a kislányt egyszerűen ott felejtették a szülei. Harmonyt az étterem személyzete vette észre este fél kilenckor, amikor vizet kért a felszolgálóktól. Megkérdezték, hogy hol vannak a szülei, amire a kislány azt válaszolta, hogy nem tudja.

Az étterem munkatársai értesítették a helyi seriffet, majd a gyermekvédelmiseket. A rendőrség annak érdekében, hogy minél hamarabb megtalálják a kislány szüleit, segítséget kért a médiától. A gyermek édesanyja néhány perccel éjfél előtt futott be a rendőrségre a lányáért. Az asszony látta a riportot a tévében, így értesült róla, hogy gyermeke az étteremben maradt.

„A nyomozás során megállapítottuk, hogy a gyermek véletlenül maradt az étteremben. Nem volt szó gondatlanságról. A szülők azt hitték, hogy a kislány a család többi tagjával hagyta el az éttermet és a rokonoknál van” – állt a seriff közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top