Életmód

Egy húszast letagadhatna az ötvenhez közelítő Liz Hurley

A bioételeknek és a rendszeres mozgásnak köszönheti bomba formáját Liz Hurley. És azt állítja, hogy a házi sütiket sem utasítja vissza.
Saját kollekcióját mutatta be
Saját kollekcióját mutatta be

Semmi szüksége fiatal fehérneműmodellekre a világsztárnak, aki nemrég az amerikai Zest magazinban mutatta be saját bikinikollekcióját. Az egygyermekes anyuka szerint a korosodás nem jelenti feltétlenül azt, hogy kevésbé jól nézünk ki: „Számomra az öregedés nem arról szól, hogy próbálok fiatalabbnak tűnni, inkább arról, hogy a legjobb formámat megtartsam. Igaz, negyven fölött ez sokkal több munkámba kerül, mint fiatalabb koromban” – vallotta be a sztár, aki ötven felé közeledve jobban néz ki, mint valaha.

Hurley elmondta, hogy sokat alszik, rendszeresen mozog és az evésre is odafigyel. „Húszas éveimben három óra alvással is jól néztem ki, pedig kávén, cigarettán és sült krumplin éltem. Most néhány hasonló nap után biztosan ijesztő lennék.” A színésznő hozzátette, hogy sokkal nehezebben veszi rá magát télen a testmozgásra, de a kutyasétáltatást egyetlen nap sem hagyja ki. Azt is bevallotta, hogy exsportoló vőlegénye sokkal fegyelmezettebb nála, akár evésről, akár mozgásról legyen szó.

Egyébként Hurley a bioételekre esküszik, különösebben nem diétázik, és nem vonja meg magától a süteményeket sem: „Szenvedélyes rabja vagyok a házi kosztnak, és meggyőződésem, hogy az előre csomagolt, félkész ételek hizlalnak. Ha belegondolunk, hogy míg egy házi készítésű süti csak négy hozzávalóból, lisztből, tojásból, cukorból és vajból készül, addig egy bolti édesség legalább négyszer annyi összetevőt tartalmazhat, amelyek többségét nem akarjuk a testünkben tudni” – magyarázta a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top