Életmód

Direkt csálé fogakat csináltat magának Kate Middleton

A hercegnő természetes fogsora állítólag túlságosan is szabályos volt az aktuális trendhez képest. Irigyeljük a problémáját, amin egy felkapott fogorvos persze segített.
Tökéletesen tökéletlen mosoly
Tökéletesen tökéletlen 

Az „amerikai típusú”, tökéletes fogsor jelenleg nem trendi, annál divatosabbak viszont a kisebb szabálytalanságok. Nyilván nem a kusza, ápolatlan fogsor a divat, hanem az olyan természetes tökéletlenségek, amelyek egyedibbé, bájosabbá teszik a mosolyt.

Kate Middleton azonban teljesen szabályos fogsort kapott a természettől, ami esetében tarthatatlan állapotnak bizonyult. Felkereste hát a tökéletesen tökéletlen fogak legelismertebb specialistáját, a jelenleg Londonban praktizáló Didier Filliont, aki újraalkotta a hercegnő mosolyát.

Az eljárás során lényegében fordított fogszabályzás történik: úgynevezett láthatatlan, belső fogszabályzót helyeznek fel a páciensnek, mely egészen minimálisan elforgatja a fogakat. Ha szükséges, a fogszabályzást a fogak csiszolásával, illetve porcelánhéjak felhelyezésével egészítik ki a minél természetesebb hatás elérésének érdekében.

Az eljárás minimum fél évig tart, és bonyolultságtól függően 4000 – 11 000 fontba, azaz 1,5–4 millió forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top