Életmód

Lefogyott, hogy karcsún újra hozzámenjen a férjéhez

Az esküvői fotóit nézegetve döbbent rá, hogy meg kell szabadulnia az egészségét is veszélyetető túlsúlyától. Azóta mintha kicserélték volna.

2000-ben az akkor 22 éves Zoe Davies 141 kilós testsúllyal állt az oltár elé, majd az évek során a súlya ennél is tovább gyarapodott. Néhány hónappal ezelőtt aztán kezébe akadtak az esküvői fotói, és saját bevallása szerint annyira elszégyellte magát, hogy úgy döntött: változtat egészségtelen életmódján, és ha sikerül lefogynia, újra kimondja az igent férjének, Pete-nek.

oe az első esküvőjén
Zoe 2000-ben, az első esküvőjén…

 

... és idén, a másodikon
…és idén, a másodikon

 

A kétgyermekes anyuka fogyókúrába kezdett, átállt az egészséges táplálkozásra és keményen edzett. Hosszú hónapokon át tartó munkájának meglett az eredménye: a testsúlyát sikerült megfeleznie. Így már csak a jutalom esküvő volt hátra.

A 33 éves asszony végül idén augusztusban erősítette meg házassági esküjét férjével. „Ha összehasonlítod a képeket, olyan, mintha Pete egy másik nővel házasodott volna össze. Végül megkaptam az esküvőt, amiről mindig is álmodtam” – lelkendezett Zoe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top