Életmód

Kisebbre műtteti melleit Jessica Simpson

Jessica Simpson elégedetlen a mellméretével. A többséggel ellentétben azonban ő nem nagyobb, hanem kisebb melleket szeretne.

Kisebbre műtteti a melleit Jessica SimpsonAz amerika énekes-színész saját bevallása szerint mindig is utálta méretes kebleit. „Én voltam az osztályban az első lány, akinek melltartót kellett hordania. Emlékszem, ültem a kádban és csak sírtam. Minden osztálytársam szupervékony volt” – emlékezett vissza Jessica. Azt is elárulta, hogy ezért tinédzserkorában előfordult, hogy lekötözte a melleit.

Úgy tűnik, Simpson 31 éves korára sem tudott teljesen túllépni a mellmérete okozta komplexusain, ezért azt tervezi, hogy még mielőtt hozzámenne vőlegényéhez, az amerikaifutball-játékos Eric Johnsonhoz, kés alá fekszik és egy mérettel kisebbre szabatja kebleit. Abban reménykedik, hogy így nem csupán elégedettebb lesz a testével, de jobban áll majd rajta az esküvői ruhája is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top