Életmód

90 kilót adott le a Loch Ness-i szörnynek csúfolt apa

Mickie Nessnek nem volt semmi baja azzal, hogy Nessie-nek becézték. De amikor elkezdték Loch Ness-i szörnyként emlegetni hatalmas súlya miatt, a 196 kilós férfinak elege lett. Elhatározta, hogy új életet kezd.

A 39 éves, háromgyermekes családapa 20 éve, egy motorbaleset után kezdett el hízni. Amikor már 180 kilogrammot nyomott, az orvosok figyelmeztették, hogy súlyos egészségügyi következményekkel, sőt korai halállal is járhat, ha nem kezd el gyorsan fogyókúrázni. Akkoriban saját bevallása szerint általában óriási adagokat evett, méghozzá a munkanapokon többnyire gyorséttermekben.

Végül két évvel ezelőtt, amikor megunta, hogy Loch Ness-i szörnynek csúfolják, elhatározta, hogy ideje új életet kezdeni. A gyomorszűkítést választotta, így radikálisan meg kellett változtatnia étrendjét, és elkezdett rendszeresen mozogni. Ma is átlagosan 30 mérföldet biciklizik naponta. A sportnak és a radikális diétának köszönhetően két év alatt több mint egy mázsa súlyfeleslegtől szabadult meg.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Mickie úgy érzi, kapott egy második esélyt az élettől így, hogy már csak a fele egykori önmagának. Remekül érzi magát, és a családja is nagyon elégedett az eredménnyel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top