Életmód

Parfümtől és körömlakktól érzik magukat szexinek a nők

A nők pontosan tudják, mi az, amitől szexinek érzik magukat, de a többség nem ér rá minden nap ilyesmivel is foglalkozni.

Hetente egyszer érzik magukat szexinek a nőkA brit Superdrug üzletlánc megbízásából végezték el azt a kutatást, amelyben arról kérdeztek több ezer nőt, mi az a kozmetikum, kezelés vagy rituálé, amitől valóban szexinek érzik magukat. A lista élén a kedvenc parfüm végzett, a második lett az őszinte, boldog mosoly, a harmadik pedig a lakkozott köröm.

A top 10-be bekerült még a hajfestés, a hajvasalás, egy mélyen dekoltált ruha viselése, a forró fürdő, a lábak mutogatása, a push up melltartó viselése, valamint a pedikűr. Az olyan sztereotip szimbólumok viszont, mint a vörös rúzs, a miniszoknya vagy a csillogó ékszerek, már hátrébb végeztek a listán.

A felmérésből az derült ki, hogy az átlagnő nem ér rá nap mint nap azzal foglalkozni, hogy szexi legyen. A legtöbben csak hetente egyszer, jellemzően a hétvégi kikapcsolódás alkalmából dobják be magukat igazán. A megkérdezettek mindössze hét százaléka válaszolta, hogy élete minden napján szexinek érzi magát. 71 százalék pedig bevallotta, hogy kifejezetten felvillanyozza, ha egy vadidegentől kap pozitív visszajelzést a külsejét illetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top