Életmód

11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk ki

Persze, hogy sportolunk. Naná. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hajlandóak lennénk feláldozni az élményért a testi-lelki egészségünket, vagy akár a méltóságunkat.
11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk ki 11 kezelés, amit biztosan kihagyunk

Stiletto run
Aki ezt kitalálta, vagy fakír, vagy magas sarkút csak látványról ismerő férfi volt. Mekkora ostobaság már olyan cipőben futni, amit pont arra találtak ki, hogy az ember még nagyokat lépni se tudjon. Mindannyian futottunk már busz után tűsarokban, na de hogy önkéntesen törjük ki a bokánkat?

11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk kiHorgászat
Fel nem foghatjuk, hogy egyes férfiak miért tartják szórakoztatónak, hogy gusztustalan dolgokat ráakasszanak egy damilos botra, amitől majd egy szintén gusztustalan hal ráharap a horogra, és véres szájpadlással vergődik a zsinóron. Ilyenkor a férfiak hősnek érzik magukat. Rejtélyes jelenség.

Búvárkodás
Nekünk a búvárkodás az, amikor nagy levegőt veszünk, és utána  kinyitjuk a szemünket a víz alatt, majd  kicsit szétnézünk. Arra nincs szükségünk, hogy egy oxigénpalackkal a hátunkon vergődjünk búvárruhában, és azon parázzunk, hogy mikor elégeli meg a szerveztünk a nyomásváltozást.

11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk kiWrestling
A látszattal ellentétben a wrestling nem veszélyes sport. Minden versenyző a lehető legbiztosabb lehet abban, hogy ha repül valamerre, akkor úgy dobták, hogy kellemesen érkezzen. Mégsem értjük, hogy ebben mi a jó. Azt meg pláne nem, hogy ehhez miért is kéne jó kondiban lenni.

Lovaspóló
Ló, ütő, labda. Ez egy kicsit sok a jóból. Már a lovaglással sem vagyunk kibékülve, hiszen nem lóval járunk, hanem biciklivel és autóval, de hogy még falabdákat is kergessünk… Arról nem is beszélve, hogy nem akarunk olyan sportot űzni, mint Károly herceg.

Síugrás
Az ember azt hinné, hogy a síugrás nem nagy ügy: akinek nincs tériszonya, az  el tud indulni lefelé a pályán, aztán majdcsak lesz valami: pl. egy száz méter feletti ugrás. Sajnos azonban sok gyakorlott síugró is eltöri a derekát, úgyhogy mi max. egyméteres dombokon próbálkozunk.

11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk kiDarts
Ennél ostobább játékot el sem tudunk képzelni, és arra gyanakszunk, hogy bármilyen nő, aki hajlandó azokkal a béna nyilakkal hadonászni, az azért csinálja, mert valakinek tetszeni akar, aki rajong a dartsért.

Súlyemelés
Mindannyian láttunk már súlyemelő nőket. Többnyire oroszokat vagy kínaiakat. Nekik nem jó. Nem hisszük el, hogy önszántukból csinálják. Lefogadjuk, hogy tornásznak indultak, aztán túl nagyra nőttek, és Igor bácsi elküldte őket a súlyemelő szakosztályra.

Szinkronúszás
Jaj, de szé-é-é-épek, ó, milyen kecsesek! Hát persze. Tamponálva van az orruk és majd’ kiszakad a tüdejük, miközben full sminkben tekeregnek a víz alatt. Szerintünk a „vizezésben” az élmény a lényeg, nem a látvány.

11 sport, amit biztosan soha nem próbálunk kiKungfu
Olyan nagyon jókat lehet nevetni a kungfusok formagyakorlatain; szoktunk is. Nem akarunk sekélyesek lenni, de nem biztos, hogy értjük az ősi harcművészet szellemiségét; leginkább azt látjuk, hogy huhognak, sziszegnek és hadonásznak, miközben nagyon komolyan veszik magukat.

Váltófutás
Na nehogy már mi fussunk, és más érjen a célba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top