Életmód

Nálam bevált a nyúldiéta

Rágcsál, de nem nassol. Ennek köszönhetően csak úgy olvadnak a kilók a túlsúlyos punk agysebészről, aki válása után elhatározta, hogy nemcsak régi függelékeitől, de tetemes súlyfeleslegétől is megszabadul.
Nálam bevált a nyúldiéta 11 diéta, amire biztosan kihagyunk

125 kg-ot nyomtam, és ez már ijesztően sok. Pedig gyerekkoromban soványnak számítottam, sokáig atletizáltam is. Amikor ez abbamaradt, akkor kezdtek felkúszni a kilók. A stressz is rárakott egy lapáttal, a nehéz műtétek után sokat nassoltam, meg is lett az eredménye. Aztán ott van még a zenekar, a próbákon, bulikon meg kell alapozni a hangulatot egy kis sörrel, nem beszélve a jó kis hizlaló házi kosztról, amit otthon ettünk. Meg kell hagyni, Zsuzsa, a volt feleségem kiválóan főzött, és engem tényleg a hasamon keresztül fogott meg. De egy ideje már éreztem, hogy nehezebben mozgok, hogy itt fáj, ott fáj, a műtétek is nehezebben mentek, szóval érett az elhatározás.  

Hogyan diétázol? Káposztaleves-kúrával esetleg szénhidrátmegvonással? Vannak titkos receptjeid?

Nálam bevált a nyúldiétaA recept egészen egyszerű, nem zabálok, nem vacsorázom és a nassolást is igyekszem kiiktatni. Mondjuk, elég viccesen nézhetek ki, amikor répát rágcsálok, képzelj el egy ilyen pacákot, mint én, répával a kezében az orvosi pihenőben, röhögnek is rajtam a kollégák eleget. De közben meg látják, hogy hétről hétre fogyok. Elkezdtem mozogni is, persze csak kíméletesen, mert ilyen túlsúly mellett csak fokozatosan terhelhetőek az ízületek. Mostanra lement 22 kg!

Tényleg látványos a különbség a pár hónappal ezelőtti agysebészhez képest. Gratulálok!

Kösz, sokan alig akarnak rám ismerni, pedig a vége még messze van, még nagyjából 18 kg-ot le akarok adni.

Mi a legnehezebb, mikor érzed úgy, hogy közel vagy ahhoz, hogy feladd?

A próbákon, látom, hogy a srácok sörrel melegítenek, nekem meg ásványvízzel kell ugyanazt a szintet elérnem. De tudod, mi a furcsa, most, hogy megint független vagyok, rásegítők nélkül is sokkal könnyebben feldobódom, és valójában nincs is szükségem pótlékokra. Élvezem a szabadságot, hogy oda megyek, ahová akarok, és nem kell elszámolnom senkinek az idővel. Ez szerintem önmagában is fogyaszt, vagy legalábbis megkönnyíti az egészet.

Mik a terveid, tudnál erről is mondani pár szót?

Még 18 kg mínusz, ezt mindenképpen el akarom érni. Meg a fejembe vettem, hogy egy év múlva elindulok a Budapest Maratonon, erre kell fokozatosan felkészülni. Otthon az egyik szobát át is akarom alakítani konditeremnek. Aztán a zenekarral hamarosan kiadjuk az első lemezt, ezen dolgozunk per pillanat.

Újranősülés?

Ezt komolyan kérded? Épphogy kiszabadultam!

Tudj meg többet az Agysebészről – www.agysebesz.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top