Életmód

Háromszor halt meg a férfi

Valódi csodaszámba megy egy férfi esete, akit háromszor élesztettek újra, 38-szor műtöttek meg egy motorbaleset után, és aki megfogadta, hogy újra járni fog és motorra ül.
Háromszor halt meg a férfi Olvass tovább!
Érintés, amit garantáltan élvezel

Az orvosok azt mondták, hogy Gary Brennan súlyos balesetéhez foghatót még nem láttak. Frontálisan ütközött egy autóval és fejre állt, miután félrerántotta a kormányt, hogy elkerüljön egy kerékpárost.

Az 52 éves férfi egy tucat operáción esett át, hogy „összerakják” széttört csontjait. Bevérzett az agya, három helyen eltört a gerince, légmelle lett, mindkét válla és bordái szilánkosra törtek. A helyszínen már azt hitték, hogy meghalt, de csodával határos módon újra tudták éleszteni, majd kórházba szállították. Gary felesége, Shirley, érezte, hogy baj van, miután férje egyetlen sms-ére sem válaszolt. Nem sokkal később egy rendőr jött érte és magával vitte a baleset helyszínére, ahol úgy tűnt, férje már meghalt. A 28 éves lányuk, aki akkor Tenerifén nyaralt, nem tudta, hogy hazaérne-e, hogy apját életben találja, telefonon keresztül búcsúzott el apjától, amit addig Gary füléhez tartottak.

A férfit mesterséges kómában tartották hat héten keresztül, hogy esélyt adjanak arra, hogy állapota stabilizálódjon, és csak ezután tudtak hozzákezdeni az életmentő műtétekhez. A tucatnyi operáció után Garyt újabb hat hétre először az intenzív osztályra, majd a traumatológiára szállították.
Bár jelenleg is tolószékben van, azt mondja: tartozik az őt megmentő orvosoknak, de mindenképpen vissza szeretne ülni a motorjára, annak ellenére, hogy élete végéig lesznek fájdalmai és hozzávetőleg napi 20 tablettát kell szednie, sőt ha szükség van rá, morfiumot is kap.

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top