Életmód

Vacsorázz és koncertezz az X-Faktor szívtiprójával!

Benzinkúton bekapott műszendvics, gyorsétteremben belapátolt magas kalóriatartalmú hamburger, útszéli árustól vásárolt sebtében befalt hot-dog. Ezeknek az ételeknek mond végleg búcsút Vastag Csaba.
Vacsorázz az X-Faktor szívtiprójával! Olvass tovább!
Falusi Mariannt eltiltották a fogyókúrától!

Az X-Faktor győztese sokat hallott a gyorséttermi ételek szervezetre gyakorolt káros hatásairól élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktató édesapjától, de ugyanúgy ette tovább a silány minőségű készételeket. Csaba az X-Faktor óta azonban még nagyobb fordulatszámra kapcsolt, és rádöbbent, muszáj életmódot váltania, ha bírni akarja a koncertekkel járó megpróbáltatásokat, ezért csatlakozott az egyik legnagyobb, ebédet házhoz szállító cég zsírégető klubjához, ahonnan egészséges ételeket kap.

Vacsorázz és koncertezz az X-Faktor szívtiprójával!Vastag Csaba rájött, ha nem változtat életmódján, annak súlyos következményei is lehetnek. Az X-Faktor szívtiprója a győzelem óta egyik fellépésről rohan a másikra, egymást váltják az interjúk, így sokszor csak arra van ideje, hogy valamelyik gyorsétteremben bekapjon valamit.

„Éreztem, hogy ez az életmód lassan tönkre tesz. A verseny kezdete óta összevissza eszek, ahol tudok, gyorsan bekapok valamit a nagy rohanásban. Mindez a győzelem óta csak fokozódott. Arra a következtetésre jutottam, hogy ha már pörgős életet élek és bírni akarom fizikailag a rengeteg fellépést, legalább arra kell figyelnem, hogy egészséges ételeket fogyasszak” – árulta el az énekes, aki ugyanazon ebéd-házhozszállító cég segítségével változtat most táplálkozási szokásain, amelynek Falusi Mariann is köszönheti, hogy jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg és egészségi állapota is sokat javult.

Csaba életmódváltása ráadásul másokra is jó hatással lehet, ugyanis havonta egy szerencsés rajongót sorsolnak ki, akinek megadatik a lehetőség, hogy a sármos énekessel költsön el egy egészséges ételekből álló vacsorát. Egyvalaki pedig magát Csabát kaphatja meg fődíjként, ugyanis a legmázlistább rajongó elkísérheti az énekest turnézni, a backstage-ben állva megismerheti a kulisszák mögötti világot, és megtapasztalhatja, hogyan telnek Mr. X-Faktor mindennapjai.

A játékra a www.zsiregetoklub.hu oldalon lehet jelentkezni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top