Életmód

Meglepő eredményt hoztak Falusi Mariann leletei

Az énekesnő új életmódjának köszönhetően közel 20 kg-ot fogyott, azonban nem pusztán a jelentős súlycsökkenés miatt boldog: laboreredményei sokkal jobbak lettek, mint az életmódváltást megelőző értékek.

Meglepő eredményt hoztak Falusi Mariann leleteiFalusi Mariann izgatottan várta legutóbbi laborvizsgálatainak eredményeit. Az énekesnőt ugyanis pár hónappal korábban infarktusgyanúval szállították kórházba egy fellépést követően. Mariann akkor határozta el, életmódot vált és csatlakozott egy zsírégető klubhoz. Azóta 18 kg-tól szabadult meg és a leletek is javulást mutatnak. Mindezt az énekesnő saját magán is tapasztalja, sokkal energikusabbnak érzi magát, mint valaha.

„Nagyon vártam már a leleteimet, és borzasztóan örülök, hogy az eredményeim jobbak, mint a kórházba kerülésemkor mért értékek. Az új életmódommal a vércukor- és koleszterinszintemen sikerült javítani. Ráadásul érzem is, ahogyan adom le a kilókat, úgy lesz egyre jobb az állóképességem, majd kicsattanok az egészségtől!” – árulta el Mariann, aki nagyon büszke az eddig elért eredményekre.  

„A javuló értékek biztatóak, hiszen a koleszterinszint csökkenésével egy időben az énekesnő védőkoleszterin-értékei emelkedtek. Ez azért nagyon fontos, mert a védő koleszterin alacsony szintje miatt alakulhat ki súlyos érelmeszesedés és szívinfarktus. Mariann többi paramétere az ideális kategóriába sorolható, ami köszönhető a helyes táplálkozásnak, a fegyelmezett életmódnak, amelyet az énekesnő folytat az utóbbi időben” – árulta el az énekesnő egészségi állapotának mutatóiról dr. Szűcs Erzsébet prevenciós életmód-szaktanácsadó.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top