Életmód

Találd meg az igazit!!

Szeretnéd, hogy végre rád találjon a szerelem? Tegyél érte! Dr. Domján László agykontrolloktató tippjei segítségével könnyebb lesz, mint gondolnád.

1. Készíts listát!
A tudatalattid akkor segíthet elérni, amit szeretnél, ha konkrét célod van. Készíts egy felsorolást a számodra ideális partner tulajdonságairól. Legyen a lista minél részletesebb, írj le mindent, ami számodra fontos!

2. Gondolj rá!
A vonzás törvénye szerint amire sokat gondolunk, azt bevonzzuk az életünkbe – legyen szó pozitív vagy negatív dologról. Használd ki ezt az erőt, és elalvás előtt, valamint ébredés után képzeld el, hogy egy igazán jó kapcsolatban élsz. A kisfilmed legyen színes, részletekben gazdag és örömteli. A tudatalatti nyelve az érzelem, ezért éld bele magad abba, milyen lesz megtalálni azt, akit keresel. Boldogsággal, nevetéssel teli helyzeteket képzelj el.

3. Ismerd fel!

Minden ilyen alkalommal úgy zárd a programozást, hogy hozzáteszed: meg fogom érezni, hogy ő számomra az ideális társ. A tudatalattid pedig jelezni fogja majd, hogy bátran menj bele a kapcsolatba, mert megtaláltad azt, aki neked való.

4. Változtass magadon!

Gondold át, mit kellene és mit lehetne megváltoztatni magadon ahhoz, hogy készen állj egy jó kapcsolatra. Csak akkor kezdd el a programozást, ha mindent megtettél azért, hogy kellőképpen nyitott és kiegyensúlyozott legyél. Képzeld el például, hogy könnyen ismerkedsz, barátságosabb vagy, mosolygós és népszerű! Legyél kitartó, a változást körülbelül 30 nap múlva várhatod.

5. Üzenj neki!

Ha már van kiszemelted, vesd be a szubjektív kommunikáció technikáját. Lefekvés előtt mondd ezt magadnak: „Akkor akarok és akkor fogok felébredni, amikor ő (akit meg szeretnél hódítani) a leginkább fogékony a gondolati üzenetvételre.” Amikor pedig éjjel először felébredsz, képzeld őt magad elé, és röviden, de kedvesen mondd el neki, miért lenne jó, ha összejönnétek. Ez a módszer nem manipuláció, csak egyfajta bátorítást, kezdő lökést ad. Akkor működik, ha ő is vonzódik hozzád, csak valamiért még nem kezdeményezett. Ha nem vagy neki szimpatikus, nem lesz eredményes, és jobb, ha továbblépsz.

Találd meg az igazit!A cikkünk a Nők Lapja Psziché nyári számában jelent meg.

A magazin legfrissebb, őszi számának tartalmából:

  • Anyám és én. Elszakadt érzelmek – Szeretni mindenáron?
  • Nagy élvezet? Szex túlsúllyal
  • Párterápia – Mentsd meg a kapcsolatod!
  • Dr. Ranschburg: Hogyan mondjam meg, hogy örökbe fogadtam?

Ha előfizetnél a magazinra, kattints ide!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top