Életmód

VIP MAX látra szóló betétszámla az AXA-tól

Garantált kamat lekötés nélkül, 5 millió és 30 millió Ft közötti egyenleg esetén.

Épp most járt le egy akciós lekötésben lévő nagyobb összegű bankbetétem. Milyen befektetési lehetőséget ajánlanál, ami jó hozamot ad, ám ha a szükség úgy hozza, mégis könnyen hozzáférek a pénzemhez?

Az egyik legkedvezőbb megoldás erre most az AXA VIP MAX betétszámlája, ami október 31-ig 6,88%- garantált kamatot (EBKM: 7,10%) fizet az október 31-ig elhelyezett 5 millió és 30 millió forint közötti lekötetlen betétekre. Az éves hozam most 1,63%-kal magasabb, mint az MNB alapkamat.

VIP MAX látra szóló betétszámla az AXA-tól

És mi történik október 31-e után?

Újabb betét november 1-je után nem helyezhető el a VIP MAX betétszámlán, ugyanakkor az eddig az időpontig elhelyezett megtakarítás december 31-ig kimagasló látra szóló kamatot biztosít.

A hozam valóban nem rossz, de a pénz tényleg könnyen hozzáférhető?

Persze, mivel a pénzt nem szükséges lekötni, így nincs szó betétfeltöréséről. A megtakarítás kamatveszteség és átutálási díj nélkül elérhető. Rugalmas, mint a készpénz, de annál sokkal biztonságosabb és kedvező kamatot fizet.

 

Mi benne a biztonságos?

A kamat garantált és árfolyamkockázattól sem kell tartani. Egyszerű, átlátható termék, amelyet ráadásul betétbiztosítás is véd.

 

De a bankbetétre kamatadót kell fizetni, a készpénzre meg nem…

Ez igaz, de a nettó kamattal – azaz a kamatadóval csökkentett kamatjóváírással – infláción felül gyarapszik a pénzed, míg a készpénzre kamatot sem kapsz.

 

És hogyan lehet megnyitni ezt a számlát?

A számlanyitást az AXA honlapján pár perc alatt elindíthatod online. A számlanyitás és a számlavezetés ingyenes. A VIP MAX betétszámla további kondícióit a www.axabank.hu internetes oldalon tekintheted meg.

VIP MAX látra szóló betétszámla az AXA-tól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top