Életmód

“Nő vagyok, hiú vagyok, és valahol most a szépségemből is élek.”

Ha valaki néhány dolgot meg tud tenni azért, hogy a saját bőrében jobban érezze magát, és ez nem nagyon drasztikus, nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól, akkor szerintem azt lépje meg...

“Nő vagyok, hiú vagyok, és valahol most a szépségemből is élek.”2testŐr: Minden nő szentélye az a kis sarok, ahol az a sok-sok csodakrém, kencefice található. Rengeteg titok kiderülhet a szakértő szemeknek. Nálad is van egy ilyen csodafegyverkészlet…

Gaál Noémi: Hogy mennyire csodafegyverek, nem tudom, de én ezeket használom. Igazából nem töltök sok időt  a fürdőszobában, a gyors műveletek híve vagyok.

2testŐr: Ezek nem  méregdrága ránctalanítók, hanem hidratáló, vizes  bázisú krémek.

Gaál Noémi: Az, hogy mi mennyire drága, nem biztos, hogy azt is jelenti, valóban a legjobb. Azt gondolom, mindenkinek a saját bőrének megfelelő krémet, csodaszert kell megtalálnia.

2testŐr: Annak idején, olvashattunk róla, hogy volt egy mellműtéted.

Gaál Noémi: Mára úgy élek ezzel a dologgal, mintha előtte nem is lett volna másképp. Igazából azt gondolom, ha valaki néhány dolgot meg tud tenni azért, hogy a saját bőrében jobban érezze magát, és ez nem nagyon drasztikus, nem rugaszkodik el nagyon a valóságtól, akkor  szerintem azt lépje meg. Én azért mondom ezt, mert jobban érzem magam a bőrömben, mint éreztem azelőtt. Nő vagyok, hiú, és valahol most a szépségemből is élek.

2testÖr: Volt már olyan, hogy valami eszelős nagy butaságot követtél el?

Gaál Noémi: Egyszer kipróbáltam a kamillatea-filtert a szememre, mert azt hallottam, hogy attól a duzzanatok a szem alatt megszűnnek. Fáradt voltam és másnap reggel indulnom kellett tovább.

2testŐr: Eredmény?

Gaál Noémi: Nem tudtam róla, hogy külsőleg allergiás vagyok a kamillára, a szemem úgy bedagadt, hogy gyógyszert kellett bevennem.

Tudta Ön?
A legelső plasztikai beavatkozásokat fáraókon végezték az ősi Egyiptomban. 2600 éve Indiában már korrekciós beavatkozásokat csináltak. Az altatás bevezetése és a fertőzésveszély kiküszöbölése azonban csak a 19. században tette lehetővé a komolyabb műtéteket.

 

 

Forrás: A 2testőr bemutatja – Sztárok titkai – A szakértő tippjei
További 50 gyógynövény jótékony tulajdonsága és 50 ismert ember életmódtippjei a könyvben.

Így védd a szervezeted a káros   hatásoktól!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top