Életmód

Csábíts sportosan!

Felejtsd el a tűsarkút, a kényelmetlen alkalmi ruhát és a vakolatnyi sminket – egy brit kutatás szerint a férfiaknak a sportruhás nők tetszenek igazán!

Csábíts sportosan!Egy brit divatportál felmérésében 11 125 – 18 és 35 év közötti – férfit kérdeztek meg: az eredmény szerint a férfiak több mint fele legszívesebben sportruhában látja a nőket. 64 százalékuk nagyon szexisnek találja ezt a viseletet, és 11 százalékuknak kezdődött már kapcsolata az edzőteremben. A megkérdezett férfiak 59 százaléka egyébként egyenesen nevetségesnek ítélte a divatbemutatókon látható alkalmi ruhákat.

A kutatásból az is kiderül, hogy időnként nyugodtan félretehetjük a sminkszereket: a válaszadók 62 százaléka nyilatkozta, hogy nem kedveli a nőkön a túl sok sminket, egyharmaduk pedig egyenesen azt szereti, ha a kedvese egyáltalán nem festi magát. A férfiak közel fele szerint a nők többsége nem öltözik jól, ha randira indul, és ráadásul túl sok rajta a smink is.

Persze nem kell mindennap melegítőt húznunk – a felmérésben részt vevő férfiaknak a nőies szoknya, ruha, a természetes frizura és smink is meglehetősen bejön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top