Életmód

Fogyjunk netezés közben!

Edzeni nincs időnk és energiánk, bezzeg netezni van? Mi lenne, ha egy picit összekötnénk a kettőt, és a kedvenc oldalaink megnyitása előtt végeznénk némi mozgást?
Egy ideje kering a neten egy képsor, ami arra buzdít, hogy azzal javítsunk a gép elé betokosodott, bepunnyadt életmódunkon, hogy a kedvenc oldalaink meglátogatása előtt végezzünk el néhány egyszerű gyakorlatot. A jelige: zsírt égessünk, ne az agyunkat!
 
fogyás netezés közben
 
Az edzésterv kiötlője, Patrick Moberg például a Facebook meglátogatása előtt egy perc helybenfutást írt elő magának, és 25 felülést nyom, mielőtt nekiáll elolvasni a friss híreket a Google Readerben. Saját bevallása szerint munka közben is végezhetők a gyakorlatok, bár ezzel mi vitába szállnák. Valószínűleg sok munkahelyen furán néznének ránk, ha elkezdenénk helyben futni, pláne, ha el is árulnánk mellé, hogy ezzel hangolódunk rá a Facebookra. 
 
De az alapötlet nem rossz, ha olyan helyen vagyunk, ahol megtehetünk ilyesmit. Valószínűleg kevésbé fájna a hátunk, és nem gémberednének és zsibbadnának el annyira a tagjaink netezés közben, ha a kedvenc oldalainkhoz hozzárendelnénk némi mozgást is.
 
Fogyjunk netezés közben!

 

Egyelőre még gondolkodunk, hogy milyan gyakorlatot javasoljunk a Nők Lapja Cafe meglátogatása előtt. Ötlet?
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top