Életmód

Csodafegyver narancsbőr ellen

Ha még csak ezután mész nyaralni, de semmi kedved vízpartra utazni, mert a narancsbőr virít rajtad, fogadd meg tanácsunkat és küszöböld ki a csorbát.

A kevés mozgás, helytelen táplálkozás és a kevés folyadék fogyasztása oda vezet, hogy megjelenik a gyűlölt narancsbőr, amelyet aztán nem szeretnél közszemlére tenni a strandon. Bár számtalan csodakrémet hirdetnek, ezek magukban nem hatásosak csak akkor, ha változtatsz az életviteleden is. A cellulit ellen ugyanis a leghatásosabb védekezés a helyes táplálkozás, amit valljuk be nem is olyan nehéz betartani, csak egy kis akarat kell hozzá.
Csodafegyver narancsbőr ellen
Mit tegyél?

Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, igyál meg naponta legalább 2 liter ásványvizet és kerüld a zsíros és cukros ételeket. A kávét cseréld le zöld teára és a finomlisztes ételeket teljes kiőrlésűre. Heti háromszor mozogj a friss levegőn és néha iktass be méregtelenítő kúrát. Meglátod az eredmény gyorsan meglátszik majd.

Mindenkit érint

Tévedés azt gondolni, hogy a cellulit csak a harminc év felettieket érinti. Sajnos a tinédzsereknél is megjelenik, ami a rengeteg tartósítószer és cukros üdítő eredménye. Pedig a megelőzéshez fontos, hogy minél előbb változtassunk a rossz szokásainkon, mert megelőzni sokkal könnyebb, mint a kialakult narancsbőrrel leszámolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top