Életmód

Sztárok és kézi kedvenceik

Arról készítettünk összeállítást, milyen mobilokat használnak a sztárok. Úgy tűnik, nem nagyon ragaszkodnak azokhoz a márkákhoz, amikhez egyébként a nevüket adják.

Sok sztár adta már a nevét egy-egy termékhez, természetesen mobiltelefonhoz is. Ám úgy tűnik, az életben nem mindig ragaszkodnak “választottjukhoz”. 
 
David Beckham évekig volt a Motorola reklámarca, számos kampányban láthattuk, nem egyben szerepelt lenge öltözetben, sokak nagy örömére. Még érvényben volt a szerződése a céggel, és nagyban ment a Motorola Aura kampánya, amikor készült egy-két lesifotó Davidről, amint épp egy iPhone-t nyomkodott… Persze azt akkor biztos csak kölcsönkérte. Lehet, hogy éppen a fiától, ilyet vett ugyanis Brooklynnak két éve – ekkor a fiatalember még csak nyolcéves volt. Időközben aztán a szerződés lejárt, és úgy tűnik, Mr Beckham nem ragaszkodott tovább a Motorolához: készült már róla olyan fotó, amin például egy Blackberry Bold 9700 van a nadrágja derekába tűzve.
 
Forrás: Motorola
Forrás: Motorola
 
Forrás: Coolspotters.com
Forrás: Coolspotters.com

 

Ha már a Beckham famíliánál tartunk, Victoria is vállal “telefonos szereplést”: Eva Longoriával karöltve LG telefonokat reklámoznak. A hirdetés szerint Victoria Beckhamhez az elegáns Rumor Touch illik, míg Eva Longoriához a szögletes, piros Lotus Elite. A reklám készítői még egy Facebook oldalt is létrehoztak, ahol egyebek mellett egy kvízt is ki lehet tölteni, amiből kiderül, hogy melyik sztár, és ezzel együtt melyik stílus és melyik mobil áll hozzánk közelebb.
 
Forrás: Facebook
 
Mielőtt viszont összeállt volna az LG-vel, Eva Longoriát öt különféle Blackberry-vel, egy Samsung Blackjack II-vel és egy Motorola KRZR K1-gyel is látták, legalábbis a Coolspotters adatbázisa szerint.  (Az egyik Blackberry-re valószínűleg sokan irigykednek, a fotón látható extrém “telefontok” miatt.) Beckhamné is kipróbált egysmást: három Blackberry-t, egy penge Motorolát és egy Sidekick 3-at is láttak már nála.
 
Forrás: Celebrity-Gossip
Forrás: Celebrity-Gossip

 

Forrás: Posh24
Forrás: Posh24

A múlt héten számoltunk be a különleges Twilight-os LG mobilról, nézzük tehát, hogy a film főszereplői mit hurcolnak magukkal! Kristen Stewart használt ugyan egy LG VX5500-at is, de sokkal több olyan fotó készült róla, amin egy Blackberry Curve-öt lóbál a kezében, egy doboz cigi mellett. Míg Robert Pattinsont inkább az iPhone-jával kapták többször lencsevégre, bár az egyik Twilight filmben egy Nokia 8800 Sirocco-t használ.

S ha már a színészeknél tartunk, mindenképpen meg kell emlékezni Megan Fox Motorolás reklámjáról, ami az egyik legnézettebb Superbowl reklámfilm lett a YouTube-on. A színésznő az Ördög bújt beléd című filmben látható ugyan egy pink Motorola RAZR V3-assal, de az életben inkább iPhone-nal nyomul az utcán.
 
Forrás: Motorola
Forrás: Motorola

 

Forrás: Pr1zm
Forrás: Pr1zm

 

A Motorolával Fergie is társult, ő reklámozta az U9-es zenemobilt két és fél éve. Azóta viszont már ő is átpártolt a Blackberry-hez, olyannyira, hogy a hírek szerint még a Black Eyed Peas idei turnéját is a mobilgyártó támogatja.
 
Forrás: Motorola
Forrás: Motorola

 

Forrás: Posh24
Forrás: Posh24

 

Beyoncé is zenemobilt reklámozott, méghozzá a Samsung kétoldalas zenetelefonját, az F900-at. Ebből még egy különleges kiadás is készült, B’Phone néven, amire még az énekesnő nevét is ráírták arany betűkkel. Persze azóta már őt is látták a szinte elengedhetetlen Blackberry-vel, fotónkon éppen egy Bold-ot tart a kezében.

 
Forrás: Samsung
Forrás: Samsung

 

Forrás: The Blue Dot
Forrás: The Blue Dot

 

Beyoncé egyébként szerepelt Lady GaGa Telephone videóklipjében is, ahol  mellesleg több kütyü is felismerhetően felbukkan: a börtönőr HP notebookon netezik, egy rab Dr Dre Beast fülhallgatóval hallgat zenét, és természetesen a Polaroidnak is muszáj volt bekerülnie. (Már csak azért is, mert az énekesnő pár hónapja írt alá egy több évre szóló stratégiai együttműködést a fényképezőgép-gyártóval. Kreatív igazgató lett a hölgy, és különleges projekteket talál ki a cégnek.) Természetesen mobiltelefon is megjelenik a videoklipben, méghozzá egy LG. Nem is volt nagy csoda, hogy pár héttel a videoklip megjelenése után bejelentették, hogy exkluzív Lady GaGás LG GB280 mobilt dobnak piacra, igaz, a rajongók bánatára csak Brazíliában. De akkor vajon miért van az, hogy a lesifotósok mindig csak Blackberry-vel a kezében kapják le az énekesnőt, sohasem LG-vel?

 
Forrás: LG Central
Forrás: LG Central

 

Forrás: drfunkenberry
Forrás: Drfunkenberry

 

Mobiltelefont videóklipben Britney Spears is villantott, a Womanizer klipjében egy Nokia 5800 Xpress Music-cal kamerázza őt egy pasi. A Coolspotters adatbázisa szerint Britney nem volt finnyás, legalábbis mobilok terén sok mindent kipróbált. Természetesen a Nokia 5800-val is mászkált, de látták már sok mindennel a kezében, iPhone-tól kezdve LG enV-n át Samsung U740-ig.

 
Forrás: GSMDome
Forrás: GSMDome

 

Forrás: iPhonity
Forrás: iPhonity

 

A legőszintébbnek, legkreatívabbnak és legviccesebbnek egyébként Ozzy Osbourne szereplése tűnt a Samsung reklámokban. A zenész a hírek szerint 59 évesen kapta élete első mobilját, méghozzá a lányától. Kelly pár nappal később megbánta az ajándékot, ugyanis a papa minden apró-cseprő dologgal hívogatta, annyira örült az új szerzeménynek. Valószínűleg ez a kedv alábbhagyhatott azóta, legalábbis a Samsung reklámokban már nincs ilyen utalás.

 
 
Összességében úgy néz ki, mintha tényleg “Szederrel” rohangálna a sztárok nagy többsége, Ez már csak azért is érdekes, mert sokan üzleti telefonként tekintenek a Blackberry-kre, főként a fejlett e-mail funkciók miatt. Színészek és zenészek kezébe pedig inkább valami szórakoztató, zenés-multimédiás ketyerét képzelne az ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top