Életmód

A Google hírfigyelője már magyarul is tud

A Google Alerts szolgáltatás arra jó, hogy folyamatosan nyomon tudd követni a legfrissebb híreket a téged érdeklő témákról. Csak a kulcsszavakat kell megadnod, és máris érkezik neked az értesítés e-mailben, amint új írás születik a témáról.
Ha égsz a vágytól, hogy mindig a legfrissebb híreket olvasd a kedvenc témádról, sztárodról, bármiről, akkor megteheted azt, hogy napjában többször is beütöd a kulcsszót valamelyik hírkereső szolgáltatásba… Vagy pedig megadhatod a kulcsszót a Google Alerts-nek (magyarul: Google Figyelőnek), és az automatikusan küldi neked a híreket. Beállíthatod, hogy naponta egyszer, hetente egyszer, vagy pedig azonnal érkezzenek a hírek, és arról is dönthetsz, hogy csak a híreket, blogokat vagy fórumokat figyelje neked a szolgáltatás, vagy mindet egyszerre.
 
 
A Figyelő szolgáltatásnak cégek és magánemberek is nagy hasznát láthatják, attól függően kit, mi érdekel. A cégek figyelhetik, mit írnak róluk meg a konkurenciáról vagy az iparágról, és a magánemberek is nézegethetik az őt érdeklő témákat, bármi is legyen az, az árvíztől kezdve a legújabb fürdőruha trendekig.

Már csak az a kérdés, hány forrást figyel a Google így, valós időben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top