Életmód

Soma Mamagésa: A szerető hat csillaga

Az, hogy milyen motivációkkal lehet eljutni a szexig, egy külön téma. Most csak azzal foglalkozom nyersen, ami konkrétan, fizikai szinten a szexben lehetséges.

Most hagyjuk az érzelmeket, fantáziát, lírát, nézzük az érzékszervekkel megvalósítható konkrét gyönyöröket! A szexben egy férfi maximum hat csillagot kaphat fizikai szinten. Ezek a következőkért járnak:

  1. Csókolózás. Mmmm… Igazán jól tudjon csókolni. Passzentosan…
  2. Simogatás, érintés, ölelés – mindaz, amit a kezével a bőrön tehet.
  3. Ujjak a klitoriszon – azaz klitorális orgazmus az ujjak által.
  4. Vaginális orgazmus (vagy annak a lehetősége) szintén az ujjak által (klasszikus szakszóval: „ujjazás”.) Ezt van, aki született érzékkel zseniálisan tudja, a másiknak akárhogy magyarázod, nem lesz több az élmény egy tampon felhelyezésénél…)
  5. Klitorális orgazmus a nyelv által, azaz orális szex.
  6. Maga az „action”, azaz az aktus, a coitus.

Soma Mamagésa: A szerető hat csillaga

Több száz nőtársamat faggattam már ki e témában (a lelki wellnesseken az egyik alaptéma…), hogy milyen tapasztalataik voltak a szeretőikkel, szerelmeikkel. Tényként közlöm, hogy a hatcsillagos szerető ritka, mint a fehér holló! Az a nő, akinek van összehasonlítási alapja, tudja, miről beszélek. Tehát: hogy egy férfiban meglegyen mind a hat földi-testi jóhoz az istenadta képesség, egészen páratlan! Viszont ha egy nő rátalál arra a férfira, aki egy személyben istenien csókol, ölel, simogat, lehet a karjaiba bújni, emellett eljuttat a gyönyör csúcsára az ujjával, a nyelvével, a péniszével, kívül-belül egyaránt… hmmm… szóval az ilyen férfival óvakodni kell, nehogy a szexrabszolgájává váljon a nő! Persze mindenki abban a játszmában van benne, amiben lenni akar… No de visszatérve. Leány- és asszonytársaimmal egyetemben azt állapítottuk meg, hogy egy hosszú távú kapcsolathoz négy csillag már elegendő. Azt már érdemes, sőt ajánlott megbecsülni! Már a háromcsillagossal is el lehet lenni, viszont aki csak kettőben nagyszerű, abban nem érdemes perspektivikusan gondolkodni. Szóval ahhoz, hogy éveken át izgalmas és kielégítő legyen a szex, szerintem ajánlott a négy csillag, afölött már ajándék. Vagy lehet, hogy ez úgy van, mint az „elég jó szülő” fogalmánál? Miszerint az elég jó szülő a jó szülő, a nagyon jó szülő már nem az. Elég az elég jó szerető, a túl jó már nem jó?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top