Életmód

Új zenemobilok, vidám színekben is

Két új Walkman mobillal rukkolt ki a Sony Ericsson, és mindkét típusnál gondoltak a pink szín szerelmeseire is.
Zylo és Spiro névre hallgatnak az új telók, és alapvetően a zenehallgatásra hegyezték ki a tulajdonságaikat, erre utal az is, hogy a Walkman szériába tartoznak. Egy újfajta zeneformátum, a FLAC először ezekben a készülékekben jelenik meg először. A gyártó azt ígéri, hogy ez lesz a legjobb létező hangminőség mobiltelefonon.
 
 
Új zenemobilok, vidám színekben is
Sony Ericsson Zylo

Egy másik érdekes zenés funkció is lesz a Zylo-ban: telefonbeszélgetés közben is lehet vele zenét lejátszani. Ezt a lehetőséget alapvetően arra tervezték, hogy a haveroknak mutogathassuk vele az új zenéinket, akár hívás közben is. De más trükkökre is lehet lehet majd ezt használni: a telefonban alapból lesznek majd különféle hangminták, amik arra utalnak, hogy irodában, utcán vagy éppenséggel zajos étteremben vagyunk. Ezzel aztán könnyű lehet meggyőzni a folyton hívogató “rajongókat”, hogy tényleg nem érünk rá. Persze az ilyesmi aljas húzás, mi ilyesmit nem is javaslunk, de poénkodásra, ártatlan tréfákra ideális lehet.

 
Új zenemobilok, vidám színekben is
 Sony Ericsson Spiro

 

Mostanában rendkívül divatos a mobilgyártók körében, hogy azonnali hozzáférést nyújtsanak a telefonjaikban a közösségi oldalakhoz, például a Twitterhez és a Facebookhoz. Így történt ez a Zylo és a Spiro esetében is: egy gombnyomásnyira vannak bennük ezek az oldalak.

A hírek szerint a harmadik negyedévben, azaz valamikor július és szeptember között érkezik a két új Walkman mobil. Árat nem sikerült megtudnunk, de az biztatónak tűnik, hogy a gyártó említette a “megfizethető” szót.

 
Új zenemobilok, vidám színekben is
 
Rózsaszín, ezüst és fekete kiadás lesz mindkét típusból, Spiro-ból ezeken kívül még zöldre is számíthatunk. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudnak még az új készülékek, a Spiro-ról itt, a Zylo-ról pedig itt találsz további infót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top