Életmód

Felvételizz még egyszerûebben!

Még idõben szólunk! Felvételizni most már nemcsak a posta segítségével leht! Figyelj! ez itt már a XXI. század! Intézd a dolgaidat egy számítógép segítségével még egyszerûbben!







Jaj a határidők! Pontosan megcsinálni időre leadni, postán álldigálni, szóval nincs nyitva a város éjjel nappal! De ha éppen netfüggő vagy, akkor nincs akadály! Az utolsó pillanatban is ott lehetsz a topon!

Az elektronikus felvételi pont erre lett kitalálva! Mindössze számítógép és egy előzetes okmányirodai regisztráció szükséges ahhoz, hogy kihasználhasd az előnyeit! Az okmányaidat szkennelni kell, így lehet majd továbbítani.

Az e-Felvételit az Ügyfélkapun keresztül veheted igénybe, csupán egyszer kell kitöltened az adatokat, a rendszer ellenőrzi az adatokat, segít a kitöltésben is. Az ioskolák között, mint egy webáruházban, úgy válogathatsz, sőt össze is mérheted őket, különféle rangsorokban vizsgálhatod a kiválsztott intézményeket.





Az Ügyfélkaput és még számtalan segítséget, jogszabályt, szerződés mintákat találhatsz itt » 
A felvételi díját nem tudod megspórolni, azt minden felsőfokú oktatásba jelentkezőnek be kell fizetnie. Viszont sok rohangálást, rengeteg papírt és némi postaköltséget mégiscsak megspórolsz!

Aztán ha már az Ügyfélkapun regisztrált felhasználó vagy, könnyebben fogod tudni intézni az útleveledet, a személyidet és még sok minden mást is.
Olvass erről itt! »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top